Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yağmasın yarın itüde hazırlıkların sınavı var (eheheh aranızdan bi hain çıktı )[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Mesaj tarihi:
yarın mat ve ing sınavı kombosu giricekmi bize? giricekse boşuna şeetmiyim ben[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
Mesaj tarihi:
said:
insight, 19 Aralık 2004 20:20 tarihinde demiş ki:
kar hafiften atıo...
-46'ydı dün gece şimdi -10..
biraz daha sıcak ya..

hala aynı :([signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki:
pardon azrail...
Mesaj tarihi:
ewet ewet
haftaya da yağmasın.
bayramda falan anca yağar.
bu 2 hafta final ayinleri yapıyoruz kar yağmasın diye.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
berk, sen git finaline çalış bıdı bıdı edeceğine :b[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Yenerk85, 04 Ocak 2005 20:50 tarihinde demiş ki:

normalle anormal arasındaki farkı oynarken anlayamıyor musun? illa fps mi lazım matrix misin, neo musun sen?
Mesaj tarihi:
KAR MAR YAĞMASIN FİNALLER VAR YA GEÇ KALIRSAM VALLAHİ KÜFÜR EDERİM HA[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Mesaj tarihi:
Bizi de götür nukem!

siz liseliler anlamazsınız final,vize zamanında kar yağması nasıl bir olaydır.

cold"sanatsal ukela"wind sen afişleri tasarlar bakayım bikbik edeceğine =)
Mesaj tarihi:
senin bile afişini yaparım berk bey.
meendiz ukela.

biz gençken kar yağardı .. şimdilerde yağmıyor. yaşlandık mı ne.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Yenerk85, 04 Ocak 2005 20:50 tarihinde demiş ki:

normalle anormal arasındaki farkı oynarken anlayamıyor musun? illa fps mi lazım matrix misin, neo musun sen?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...