BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 akşama kadıköye içmeye gidecem.. kadıköye yağmasın[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Yok öyle oraya yağmasın buraya yağmasın :) Heryere yağmalı,tatil olmalı.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: BabacumMostors, 25 Kasım 2004 17:16 tarihinde demiş ki: akşama kadıköye içmeye gidecem.. kadıköye yağmasın "siz asosyalsiniz okulunuz tatil olsada bir şey yapmazsınız ama bakın ben nasıl da içmeye sçmaya eğlenmeye gidiyorum karda kışta olsa hobaa nasıl ama iyi eğleniyormuyuz?" arkadaş bunu demek istedi galiba[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: shapshal, 25 Kasım 2004 16:22 tarihinde demiş ki: kar fırtınası var desem yeridir Ataşehir-İstanbul walla bişi göremiyorum ben 2-3 saattir burdayım [Bu mesaj elma tarafından 25 Kasım 2004 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 oha falan oldum kendime verdiğim ayardan ötürü..[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bende bi martı olarak oha oldum[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bana gece yağıp tatil olcakmış gibi gelmesine karşın şöyle de bir weather.com gerçeği de söz konusu ne yazıkki; 1°C Light Snow Shower Feels Like -6°C UV Index: 0 Low Dew Point: -1°C Humidity: 87% Visibility: 4.0 kilometers Pressure: 1,020.0 millibars and rising Wind: From the Northwest at 39 gusting to 58 km/h --------------- Tonight Nov 25 Showers 3° 90 % Fri Nov 26 AM Showers 8°/5° 50 % -------------- umarım meteoroloji yanılmaz weather com yanılır ama pek sanmıorum. :([signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: elma, 25 Kasım 2004 17:19 tarihinde demiş ki: said: shapshal, 25 Kasım 2004 16:22 tarihinde demiş ki: kar fırtınası var desem yeridir Ataşehir-İstanbul walla bişi göremiyorum ben 2-3 saattir burdayım [Bu mesaj elma tarafından 25 Kasım 2004 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] kaçta geldin ataşehire deli gibi yağıyodu 2-3 gibi[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 sora durdu 4 civarında daha baskın yağmaya başladı şimdi durgun[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ayrıntılı bilgi için buyrun...[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Kar yağışı devam ediyor da beni ilgilendirmiyor. Taksime gidecem hatta, yağmasa daha iyi. Evet sosyalim karda kışta dışarı çıkıyorum[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 şU An bı sey yagmıyor umarız oglen yagdıgı gıbı yagar[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Kadıköyden geliyorum suadiyeye ikisinde de kar yok[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 istanbul beylikdüzü (tatilyanın ora) deli kar yağıyor yerler buz tutmuştu zaten 15 dk içinde her yer bembeyaz oldu ve daha da bastırıyor.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Acaba bugun yagan kardan dolayı yarın tatıl edılebılır mı..?[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Prawler, 25 Kasım 2004 17:37 tarihinde demiş ki: Kar yağışı devam ediyor da beni ilgilendirmiyor. Taksime gidecem hatta, yağmasa daha iyi. Evet sosyalim karda kışta dışarı çıkıyorum kahretsin praw sanki kimse tanımıp seni bi de stüne üstlük ac ıklama yapıosun :P[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 @Bellow e oralar tutsun bi zahmet .. Yeditepe'deyim şu an ve tık yok[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. [Bu mesaj Mathias tarafından 25 Kasım 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Umranıyede sımdıden 1m. kar olmustur :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Kadikoy başladı!! inanmıyorum bayaa hızlandı!![signature][hline]wtf? [Bu mesaj pan tarafından 25 Kasım 2004 17:46 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj pan tarafından 25 Kasım 2004 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 oha len bi gariplik var bu işte ? avrupa yakasında hicbiyerde dogru duzgun yagmadı.. saat10 gibi basladı ilk , 10 dakka surdu sonra 4u ceyrek gece falan şişlide metroya girerken basladı hafiften. sonra bundan bi 20 dakka once manyak bi şimşek caktı burda tamda camdan bakıodum kör olucam falan zannettim işte ondan sonra 5 dakka baya saglam yagdı. sonuc ; 3 kere yagdi , toplasan 30-35 dakka , ve hicbişeye yaramıyor. su andada hicbişey yok maslak/ist[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 4.levent soğudu çiselio arkadaştan haber aldım gazeteciler(maslak) manyaq kar warmış.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Erenkoy cıvarında da gram hıc bı sey yok gece yagar belkı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Bu arada dedıım an kar basladı :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 maslak (seba) dayım ve yagmur bile yok denebilr.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 alexi bizim evden 1km uzakta oturuyo. deli gibi kar yağıyo dedi. burda hiçbişey yok bu ne ya.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar