Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sabancıda yağıcak karın içine kafam girsin[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
sabancıda şu an yağmakta olan şey hakkında bilgisi olan varsa slöesin.. ben anlamadım bu ne[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
şu an koçta karla karışık dolu yağıyor inanılmaz fırtına var er yer bembeyaz kıyamet geldi..CAma tak tak vuruyor yaa tırstım :)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Mesaj tarihi:
Caddebostan/İst
Bugun servisten indim okula gelince, gokyuzune baktım, masmavi ve güneş hiçbişey yok 0 kafayı yiodm(Karaköy burası), sonra hafif hafif toplanmaya başladılar
Şimdi caddebostanda bulutlar toplanıyo, ama hala hava aydnlık ve guneş gozukuyo
Şimdi bi radara bakalm :D[signature][hline]wtf?
Mesaj tarihi:
beyler istanbula 1 saate kalmaz duser kar..Burda deli gibi dolu yağıyorsa fazla uzulmeyin kar gelir size.. Yolladım ben karları mahsur kaldık walla..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
Mesaj tarihi:
Pardon düzeştiyorum burda kar değil buz yağıyor ohaaaaaa.yerler karla degil buzla kaplı cok acaıp yaaa[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
Mesaj tarihi:
kar fırtınası var desem yeridir

Ataşehir-İstanbul[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
ulan millet inanmıo iri iri ve hızlı yağış var ama göztepede falan oturanlar inanmadıına göre okulun orda yağmıyo demektir :([signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
kadiköydeyim iç bişey yok.
ataşehir buralardan daha soğuk yakında bu civarlarada gelir:hmm:[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Mesaj tarihi:
Istanbul'un en çok yağış alan bölümü Bahçeşehir ve çevresinde şu anda çok ince kar yağıyor.Trafik rahat ilerliyor.
Kar Dpt. Kincal Bahçeşehir[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...