elaidi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 sabancıda yağıcak karın içine kafam girsin[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 sabancıda şu an yağmakta olan şey hakkında bilgisi olan varsa slöesin.. ben anlamadım bu ne[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 şu an koçta karla karışık dolu yağıyor inanılmaz fırtına var er yer bembeyaz kıyamet geldi..CAma tak tak vuruyor yaa tırstım :)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Tekrar başladı[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 25 Kasım 2004 15:17 tarihinde demiş ki: sabancıda yağıcak karın içine kafam girsin Katılıyorum. Kara kafamız girsin, o sırada bize de term paper girecek[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
theCio Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Bızıde erken bıraktılar bı derste buralarda bısey yok Uskudarda
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Antalyada sabah hava mis gibiydişimdi heryer kapkara bulut. yağmur yağacak heralde :)[signature][hline]i love this game! tractor pulling
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 İzmit'te Sert Rüzgarlar Esiyor..![signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
pan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Caddebostan/İst Bugun servisten indim okula gelince, gokyuzune baktım, masmavi ve güneş hiçbişey yok 0 kafayı yiodm(Karaköy burası), sonra hafif hafif toplanmaya başladılar Şimdi caddebostanda bulutlar toplanıyo, ama hala hava aydnlık ve guneş gozukuyo Şimdi bi radara bakalm :D[signature][hline]wtf?
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 beyler istanbula 1 saate kalmaz duser kar..Burda deli gibi dolu yağıyorsa fazla uzulmeyin kar gelir size.. Yolladım ben karları mahsur kaldık walla..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Pardon düzeştiyorum burda kar değil buz yağıyor ohaaaaaa.yerler karla degil buzla kaplı cok acaıp yaaa[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 lol. abi kar mar demeyin buraya da düşecek yoksa. acaip yağmur yağıo zatee dışarı çıkamıyorm bide kar gelirse.. pff.. :([signature][hline]icq ¦ msn ¦ mail
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 so it begins[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 kar fırtınası var desem yeridir Ataşehir-İstanbul[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 kadıköyde tık yok...[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ulan millet inanmıo iri iri ve hızlı yağış var ama göztepede falan oturanlar inanmadıına göre okulun orda yağmıyo demektir :([signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
h1v Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Burda başladı sonra durdu. Avcılar/İstanbul
Natural Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 kadiköydeyim iç bişey yok. ataşehir buralardan daha soğuk yakında bu civarlarada gelir:hmm:[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
h1v Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Şu anda çok ince yağmaya devam ediyor.Ben göremiyom arkadaş söledi=))
Kincal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Istanbul'un en çok yağış alan bölümü Bahçeşehir ve çevresinde şu anda çok ince kar yağıyor.Trafik rahat ilerliyor. Kar Dpt. Kincal Bahçeşehir[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Üsküdar : Miniminnacık kar tanecikleri ; m^2 ye 3 kar tanecigi düsüyor. Reporting in LastSurvivor..[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur !
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 istanbul ataköy/ deli gibi kar yağıyor[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Öne çıkan mesajlar