Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 synthesizer said: ahaha otobuse ve otobuse carpan q5e guldum/uzuldum q5 çok iyiydi ya.ekrandan kayboluşu falan ahha bide giden gidiyor bu karda frene asılmamayı ögrenemediler hala
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 yahu kafam kadar kar taneleriyle kar yağdı bugün.yanıbaşımızdaki ilçede okullar tatil edilmiş burda tık yok. sabah k.çımı kurtarıyım diye beli kaydırdım bakalım yarın bizi ne maceralar bekliyo.
zeper Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 levent civarı,hisarüstü,etiler süperdi....şimdi tarabyadayım,burda yağıyor ama çok tutmamış malesef...keşke ünvlerde tatil olsa ne güzel olurdu hehe.
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 kar yok ztn şile'de hiç. ama yol çok kotuymuş. ben okulda kaldığım için bilmiorm tabi yoluda gidip gelen bi arkadaşım yollar baya kotuydu diodu ztn. iyi oldu yarın cok yoğun bi gundu :D
napae Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Benim aklıma Maslak kampüsü geldi direk bizim burada olduğu için. Şile'yi düşünemedim. Çok şanslısınız ya.
jacabo Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ben de dua ediyorum yollar kapansin arabayla yola cikma yasagi ilan edilsinde ise gitmiyim diye
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Revell said: resmen bakteri gibi çoğalmışlar lan koloni kurmuşlar o değil de türk milletinin kuru hava şöförü olduğunun bi kanıtı da burada. Yani adamlar resmen zorla kaza yapıyorlar ya. Sadece 1 tanesi kaldırıma ön tekerleği sürttürerek durmuş, onun haricinde hepsi kofti. Adamların tek bildiği şey frene basmak, o yüzden hepsi fail oluyor.
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 yılda 2 kere kar yagarsa haliyle öle bi kabiliyet gelişmiyo insanlarda. herkesin de ileri surus teknigi kursuna gidecek hali yok.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abi her kış bir "ileri sürüş uzmanı" gibi title a sahip bi amca çıkar BASMAYIN LA FRENE PASO! ANİ GAZ VERMEYİN, ANİ DURMAYA HİÇ KASMAYIN OLM! SERSERİİİİİİ diye bağırır.. millet de izler o haberi bi bok anlamadan kilitler freni, gaza abanıverir vs. bir de lastiklerin havasını indirmeyin olm! der hatta bu amcalar. halk da paso "yok abi indirmek lazım" der.. böle işte
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 synthesizer said: yılda 2 kere kar yagarsa haliyle öle bi kabiliyet gelişmiyo insanlarda. herkesin de ileri surus teknigi kursuna gidecek hali yok. ee sadece karda değil ki bu olay hafif yağmur atsın, asfaltın tozu biraz ıslansın, cayır cayır kaza. Yağmuru kardan çok daha fazla görüyoruz ama sonuç değişmiyor. Tek bişey var kafada, fren. Köklüyor amcam, acımadan. Hadi az yağmur çok sinsi bişey, çok sakat. E sağanak yağmurda da aynı bizim insanımız. Bu sefer de önünü arkasını, aynadaki mesafeyi falan kestiremiyor. Sadece karla ilgili bi durum da değil yani.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abi tamam da "kızaklama" tabirini taaa ehliyet kursundan duymuş olamalrı gerek mez mi? ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa bu kurs kitaplarında "kızaklama"ya karşlı ne yapılacağı yazmıyor muydu?
napae Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Ben hiç hatırlamıyorum öyle bişeyi İldeniz.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 onu da geçtim bir kaç sene öncesine kadar her akam demir bükey amcamız çıkar anlayırdı onu da mı görmez tv izleyicisi halkım?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 napae said: Ben hiç hatırlamıyorum öyle bişeyi İldeniz. sen yanlış kitabı okumuşsun Naz
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Abi frene bastığında durmuyor aksine daha hızlı kayıyorsan frene basmaman gerekiyor demektir. Demir abimizin tv'ye çıkmasına gerek yok. Ufak bi mantık ile çözülebilir.
napae Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Hayvanın biri bi kere arabayla üstüme çıkıyodu benim öyle sdfds. Adam buz tutmuş boş alanda gaza basıp el frenini çekip eğleniyodu.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 o panikle bünye algılamazx ki ehe direksiyona kitlenir anca bir de ankaralılarda var bir şey.. ulan ankarada yaşıyorsun rakım bilemm kaç hani hiç mi gidp zincir almak uyarı erildiğinde arabada bulundurmak akoıan gelmez.. ben istanbuldayım ne olur ne olmaz diye kar yağacak dendi mi arabaya indiriyorum zinciri
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abi o iş duymayla görmeyle dinlemeyle olmuyo. refleks haline geliyo kızaklama ve ani bi durumda düşünme fırsatı olmadan insan o hareketi yapıyo. cidden deneyimlenip, kursa gidip, ogrenmek gerekiyo ole durumlarda omurgadan once beyni kullanabilmek icin
kozalak Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 oh be. kazasız belasız gittim geldim istanbula.. bolu tarafında tır falan devrilmiş diyolardı ama biz oraya varana kadar açılmış yol. yolculuk yapacaklar dikkat etsin.
Öne çıkan mesajlar