MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 izmirde hava izmirlilerle dalga geçiyor. nokta şeklinde belli belirsiz birşeyler dökülüyor yukardan. öte yandan kuru iğrenç bir soğuk var. soğuk tatili bekliyorum. gerçi üniversitelerin tatil edilmesi için 10 metre kar olması lazım. böühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Ya bu tvlerin taaa. Kanal D ile Show TV çanakkalede ilçelerde okul tatil dio, NTV tüm çanakkale diyor, anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bitsin artik bu cile !! baydim ya, sizde okulunuza gidin pasalar gibi. sonra nasil buyuk adam olcaniz.. evet karda dustum, ne var ?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Ardeth said: 6-7 sene önce fena yağdıydı istanbulda da köprü möprü hak getire 1 hafta tatil olduyu okullar (tabi bu kadar olaya sebep olan 50 cm kar bile değildi herhalde 2-3 metre ile karşılaştırınca). Ben de o gün üsküdardan başlayıp önce körprüyü (köprü arabalara kapatalıp yaya trafiğine açılmıştı bir tek) geçip sonra zincirlikuyu üzerinden levenete kadar yürümüştüm teey ne günlerdi2002-2003. okullar acılmıstı da yine tatil olmustu. öss senemdi hic unutmam hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Pff, hay ben böyle sadece büyük şehirlere odaklı haberciligin yüzüne tüküreyim. Çanakkale valilik sitesined açıklama yok. Kimi siteler heryerde tati, kimi siteler ilçelerde tatil diyor. Hay bürokrasiyede, böyle medyayada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bursa kar altında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ankara oran'dan bildiriyorum :) sabahtan beri kar zaman zaman yavaşlıyarak devam ediyor ancak genel olarak tipi şeklinde yağıyor. bugün kızılay'a gittim oradada aralıksız bir biçimde devam etti kar ve tüm kızılay kara bulandı ki genelde bu çok zor olur ankara'da :) kızılay'daki yollar bile karla kaplanmış, geçen araçları elle sayabiliyorsunuz. doğrusu kara bürünmüş kızılay ve ankara güzeldi, kar yağışı gayet güzel bir biçimde devam ediyor hala :) bu arada topici açtığım zaman yazdığım mesaja baktım, ank falan yazmışım hehe gıcık kaptım kendime şuan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Bahçeli/Emek taraflarında tipi şeklinde devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 yok bisey sallama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Üsküdar civarı yaklaşık 1.5 saattir göz gözü görmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ankaranın boku cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bandırma karlı fakat öğlenki kadar tipi yok.. sabah 7 deki ido seferi iptal olmuş onu da belirteyim sanırım bir gün daha böyle tipi yiyeceğiz edit: vazgeçtim tipi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Apache said: yok bisey sallama yağıyor körmüsün sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ist göztepede saatlerdir çok şiddetli yağıyor. valla duracak gibi gözükmüyor. 3-4 yıl öncede böyle bi yağış olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 DadashNik0F said: Apache said: yok bisey sallama yağıyor körmüsün sdfa Aahhahahaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Ferrari' min kapısı açılmıyor artık o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ankara'da hala devam ediyor, gerçekten süper bir biçimde yağıyor hala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 tobb hala tatil değil. yarın sınav var, inatla çalışmıyorum. yapacaksın o tatili :) (malum smiley) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 istanbul göztepe minibüscaddesi civarlarında kar topu oynamak isteyen varmı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 anadolu yakası durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 yağio fakat çok yoğun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 hala yoğun şekilde yağıyor burada, Bursa merkezde de çokmuş yarın da tatil isterük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bursa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Saat 12:25 itibari ile Kuzguncuk/Üsküdar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar