Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 onu kastedıorum işte he de geç):[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bonkraşır bir laf atmış, siz de takmışsınız kafanıza.[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ben takmadım ya adam sınırlenmıs sakınleştirdim yok bişide öle yane:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 sizde de ne mahalle varmış bea..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bu ne rezillik ya ulkeyi mafya filmine cevirdiler. Ozellikle Istanbul cok kotuye gidiyor. Turkiye'de islenen butun suclarin 52% si Istanbuldaymis. Bu arada, ayni olay mi bilmiyorum ama, oldurulenlerden biri cinayetten araniyormus, arbada da ruhsatsiz silah ve uyusturucu bulmusular. Cezalarin agirlastirilmasi sart. Ayrica iki kere suc isleyenlere af cikartilamaz diye bir kanun cikmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bu işlerin içinde olmasamda bilen birisi olarak şu kadar söyliyim 2 milyara adam öldürülüyor,5 milyara ömür boyu bir yabancı kız alabiliyorsunuz bu kadar bu dünya![signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 eğitimsizlik bunları getiriyor ne yazıkki.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Diablo, 27 Şubat 2005 22:15 tarihinde demiş ki: suçu öldürende deil ölen de ara vardır bi suçu.kolay kolay kmse birbirini taramaz Varya dediğin çıktı. Azönce haberlerde izledim,bu 2 adam otoparkta birini öldürmüşler 1996 yılında. Halen firarilermiş. Muhtemelen ölen kişinin yakınlarından biri mafyaya para verip öldürttü bunları[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Diablo, 27 Şubat 2005 22:15 tarihinde demiş ki: suçu öldürende deil ölen de ara vardır bi suçu.kolay kolay kmse birbirini taramaz çok yanlış,ne yaparsa yapsın taraması mı gerekirdi..[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bu ülkenin suyu iice çıktı herkeste silah var bi maç oluyo adam balkondan taktaktak ruhsat muhsat yazış direk yasaklanmalı... nerf![signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Köpek gibi insanlarla aynı havayı soluyoruz işte. İçimden bir güzel küfür ettim neyse buraya aktarmaya gerek yok.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae G3NK-Ster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: fordcus, 28 Şubat 2005 21:50 tarihinde demiş ki: Köpek gibi insanlarla aynı havayı soluyoruz işte. İçimden bir güzel küfür ettim neyse buraya aktarmaya gerek yok. ayıp ediosun köpeklere..havlarlar görürsün ha..onlardan köpek değil olsa olsa oro.. nese şimdi[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 dooru sooledin valla..ama merak etmein bilim adamları arastırmısmı ne en gaddar adam bıle 7 8 ay icinde adam oldurduu ıcın vıcdan azabında cok kotu duruma dusuomus weeee allah tarafından vall a ben bılım adamlarınınn yalancısıyım[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ne hale geldi ya... daha beteri hiç birine bir şey yapıldığını göremiyoruz ne yazık ki..[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 aynen ole 2 gun sonra salıyolar sonra tecrubelı katıl oluoalr sonra yune saolıolar bole rank atlıa atlıa 10 rank e kadar çıkıo...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Ancalagan, 28 Şubat 2005 02:25 tarihinde demiş ki: Ben ilk okulumu kızıltporak (istanbul) zühtüpasada okudum baablariniz bilir ehhe teroristler basmiti ates acmisti camalrimizin indigini hatirliyorum o kadar aptalmisimki ben milet aglarken siranın üstüne cıkıp pipimi cıkarip sallamistim .Sınıf hocasi cıglık atarak beni durdurmaya calismisti simdi düsünüyorum o zmanki cesaretim simdi olurmuydu acaba ? hehe evet sanirsam :D he yes[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bilmiyorum daha once biri yazmismi ama ben haberlerde duydum, oldurulenlerden biri firariymis ve arabada silah ve uyusturucu hap bulunmus.[signature][hline]Yeni Konu | Yanıtla Arama | Ayarlar | Özel Mesaj | Çıkış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Zanledersem piskolojin bir süre down olacak..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Acı çekmek özgürlükse özgürüz ikimizde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: shapshal, 28 Şubat 2005 22:36 tarihinde demiş ki: said: Ancalagan, 28 Şubat 2005 02:25 tarihinde demiş ki: Ben ilk okulumu kızıltporak (istanbul) zühtüpasada okudum baablariniz bilir ehhe teroristler basmiti ates acmisti camalrimizin indigini hatirliyorum o kadar aptalmisimki ben milet aglarken siranın üstüne cıkıp pipimi cıkarip sallamistim .Sınıf hocasi cıglık atarak beni durdurmaya calismisti simdi düsünüyorum o zmanki cesaretim simdi olurmuydu acaba ? hehe evet sanirsam :D he yes ABİ OHA YA OLAMAZ[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 yuhh ausheuheh ancalagan :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Acı çekmek özgürlükse özgürüz ikimizde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Zanlilar istanbul di$ina çikamazlar her yollar tutuluyordur Bu aralar çok cinayet isleniyor insanlar iiyece kudurdu.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Kötülük görecelidir. Sen o adamı öldürürsün, o adamın çocuğuda sen ona kötülük yaptın diye takar seni vurur falan. O kan davaları böyle saçma şeylerden çıkıyor hehe.[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ancalagan ben terorst olayını bılıorumda bu kadarını bılmıodum ne adamsın ya:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar