KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Dün gecede saat 3 civarında 100 metre ara ile burda olay oldu .! Polis dolustu her taraf istanbul yasanmaz hale geldi nedir bu yaa :([signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Allah rahmet eylesin :/[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harunnet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 nalet olsun devlet böylelerini çıkarı için yaşatıyor devletin çıkarı varya yaşatıyor yoksa niye yaşatsın böyle mafia bozuntularını nalet olsun böyle insanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 :( ama durum malesef böyle..adım attığımız her an ölümle karşı karşıya olduğumuzun en gerçek kanıtları sanırım bu hayvanların işlediği cinayetler.. yolda sokakta yürürken , bir cafede otururken bile her an burun burunayız.. allah rahmet eylesin :([signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. Kuşlar gelecek birgün beyazlığının arkasından..Kanatlarına tutunup sonsuzluğa uçacağız birlikte..Yıldızlara..Lullaby | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Polo ve Mercedes kovalamacası bır dırekte son bulup katliam yaşanmışsa o olaydan haberım var Hatta bır tanesı yenı cezaevınden cıkmıs olenler arasında dıgerı de pasaport sımsarıymış sanırım neyse.. öyle işte..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harunnet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bildiğim kadarıyla iki kardeşi çıkmaz sokakta sıkıştırıp öldürmüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: elladan, 27 Şubat 2005 22:40 tarihinde demiş ki: çindemiydi, japonyadamıydı silah taşımak kesinlikle yasak. ruhsat diye bişiy yok. kimse alamıyor. bazen en etkili çözüm kökten kesmektir. Yakuza yada Shinsengemi yalan mı ozaman ya bilip konuşun lütfen![signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Terör dü şuydu buydu öyle dizilerdeki gibi sonlanmayacak kadar köklü tüplerde gizlidir..Öyle kolayca hobaa temizleyelim derseniz sonunuz.. 33 10 cıkmazına döner o ne mi? G.Okkan suikasti.. Kolay değil öyle onu bunu silmek hepsinin bir yeri bir vasfı var ne malum o iki genc in tertemiz olduğu belki vuranlardan daha kirliler bu yanından da bir düşünün..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Eno, 28 Şubat 2005 04:17 tarihinde demiş ki: evet, ben anne ve oğlu arasındaki sosyopsikolojik yapıyı; oğulun annesine "sakın adamları polise tarif etme" deyişini; bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığını; ve diğer konuları inceliyorum.... ah bide bunu diyenler, olayların içinde kendileri ve onların ebeveynleri olsalardı neler yapardı merak ediyorum? keşke türkiye böyle bilinçli toplum kültürü ile donatılmış insanlarla dolu olsa.. inceleme güzel, mantık güzel, ama olayların içine girince işte o dediklerin malesef insanın o andaki soğukkanlılığını alıp götürüyor.. bide "anne psikolojisi" diye bişiy vardır, bilmem bilirmisin..[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: reyou, 28 Şubat 2005 11:49 tarihinde demiş ki: said: Eno, 28 Şubat 2005 04:17 tarihinde demiş ki: evet, ben anne ve oğlu arasındaki sosyopsikolojik yapıyı; oğulun annesine "sakın adamları polise tarif etme" deyişini; bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığını; ve diğer konuları inceliyorum.... +1 ah bide bunu diyenler, olayların içinde kendileri ve onların ebeveynleri olsalardı neler yapardı merak ediyorum? keşke türkiye böyle bilinçli toplum kültürü ile donatılmış insanlarla dolu olsa.. inceleme güzel, mantık güzel, ama olayların içine girince işte o dediklerin malesef insanın o andaki soğukkanlılığını alıp götürüyor.. bide "anne psikolojisi" diye bişiy vardır, bilmem bilirmisin.. [signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Olayı vuranda haklı olabilir noktasına getirmek ne kadar yanlış. Sokaklarında insanların birbirini öldürdükleri bir ülkede yaşamak, aile kurmak, çocuk büyütmek istermisiniz? Sorun şu ki Türkiye gittikçe kaosun içine yuvarlanıyor. Suç işleyen , suçluluğu kesinleştiği halde çok az bir ceza alıyor ve cezasını çekmeden de affediliyor. Peki kim tarafından? Mağdur ettiği canını aldığı, malını çaldığı veya ırzına geçtiği kişi tarafından değil, siyasi irade tarafından. Peki bu olay dünyada kaç ülkede var. Sadece birkaç üçüncü dünya ülkesinde, biriside Türkiye. Bence başka bir insanını temel hak ve hürriyetlerine ikinci defa tecavüz eden bir insan bir daha sokakta dolaşamamalı.[signature][hline]Now I lay down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I awake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corrupt Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Eno, 28 Şubat 2005 04:17 tarihinde demiş ki: evet, ben anne ve oğlu arasındaki sosyopsikolojik yapıyı; oğulun annesine "sakın adamları polise tarif etme" deyişini; bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığını; ve diğer konuları inceliyorum.... Bu isler tek bas1na yapab1leceg1n 1sler de1l hocam...hakl1s1n dogru soyluon ama o teyze yasayab1l1rm1 bunu soyled1kten sonra...Dunyaya b1r kere gelm1s1m ondada keyf1me bakar1m...Vatan1m savas1osa bende onlarla b1rl1kte savas1r1m tek bas1ma savas acmak ney1me?[signature][hline]Dünyada hiç kimseye güvenme çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır Bu memleketin ekmegini yiyip ihanet eden bir gun mutlaka ekmegini yedigi yerden KURSUNU YER!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 şimdi haberlerde izledim hakikaten nasıl bi ülkedir ya 2 araba kovalıyorlar sonda sıkıştırıp öldürüyorlar. yazık gencecik insanlar :/[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Andre, 28 Şubat 2005 12:44 tarihinde demiş ki: Olayı vuranda haklı olabilir noktasına getirmek ne kadar yanlış. Sokaklarında insanların birbirini öldürdükleri bir ülkede yaşamak, aile kurmak, çocuk büyütmek istermisiniz? Sorun şu ki Türkiye gittikçe kaosun içine yuvarlanıyor. Suç işleyen , suçluluğu kesinleştiği halde çok az bir ceza alıyor ve cezasını çekmeden de affediliyor. Peki kim tarafından? Mağdur ettiği canını aldığı, malını çaldığı veya ırzına geçtiği kişi tarafından değil, siyasi irade tarafından. Peki bu olay dünyada kaç ülkede var. Sadece birkaç üçüncü dünya ülkesinde, biriside Türkiye. Bence başka bir insanını temel hak ve hürriyetlerine ikinci defa tecavüz eden bir insan bir daha sokakta dolaşamamalı. Sn Pati bu dediklerinizi uyguluyor iseniz eğer böyle birşey başınıza kazaran gelirse aynı hassassiyeti bekliyor ve gördüğünüz kişileri polise bildirmenizi beklerim ki yapamazsınız cunki can korkunuz ağır basar bu insanın durduramadıgı bencillik duygusudur ki kaldı ki orada Anne ve onun cocugunu koruma ic gudusu var yanı ucuncu olarak dıyecegım su testisi su yolunda kırılır...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Bonecrusher, 28 Şubat 2005 03:20 tarihinde demiş ki: niye karışalım ki, bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık oynuyoruz memlekette. hırsızlar, terröristler içimize kadar girmiş. ama biz savunma duvarıyla bunları uzak tutmamız gerekirken ağzımızı kapatıp gözümüzü yumuyoruz. sonra ah vah ediyoruz suçu kurtlar vadisine felan atıyoruz, neden bu hallere düştük diye düşünüyoruz. ee bu tip şeylere göz yumdukça bunların devam etmesi normal. adamlar herkesin ortasında cinayet işlemiş. biz "aman sus" diyoruz :) bazı şeyleri de bireylerden beklememek, devletten beklemek lazım. hani herşeyi devletten beklemicez ya, bu onlardan biri değil. devlet güvenlik ve adalet mekanizmasıyla o güveni sağlamadıktan sonra insanların hayatlarını böyle tehlikeye atmalarını beklememek lazım. insan yapısına da bu kadar yabancılaşmayalım.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Soulbringer, 28 Şubat 2005 12:54 tarihinde demiş ki: Sn Pati bu dediklerinizi uyguluyor iseniz eğer böyle birşey başınıza kazaran gelirse aynı hassassiyeti bekliyor ve gördüğünüz kişileri polise bildirmenizi beklerim ki yapamazsınız cunki can korkunuz ağır basar bu insanın durduramadıgı bencillik duygusudur ki kaldı ki orada Anne ve onun cocugunu koruma ic gudusu var yanı ucuncu olarak dıyecegım su testisi su yolunda kırılır... pardon ben o kısmı okumadım bile ve soylemek istediğim; bir olay gorunce paldır kuldur mudehale edin demek değildi. Ben cezaların caydırıcı ve infaz sisteminin de islah edici olması gerektiğini dusunuyorum. Ayrıca dediginiz olay ne kadar acı. Yani insanın can guvenliği korkusuyla baska insanlara yardım edememesi. Cunku devlet suçluları koruduğu kadar sizi korumuyor. Terkedilmişlik... [signature][hline]Now I lay down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I awake Pray the lord my soul to take :-) :-) [Bu mesaj Andre tarafından 28 Şubat 2005 13:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Andre tarafından 28 Şubat 2005 13:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Bonecrusher, 28 Şubat 2005 03:20 tarihinde demiş ki: niye karışalım ki, bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık oynuyoruz memlekette. hırsızlar, terröristler içimize kadar girmiş. ama biz savunma duvarıyla bunları uzak tutmamız gerekirken ağzımızı kapatıp gözümüzü yumuyoruz. sonra ah vah ediyoruz suçu kurtlar vadisine felan atıyoruz, neden bu hallere düştük diye düşünüyoruz. ee bu tip şeylere göz yumdukça bunların devam etmesi normal. adamlar herkesin ortasında cinayet işlemiş. biz "aman sus" diyoruz :) bu bir ihpar olayı degilki bone arayıp sölesin yüzlerini.üstelik evli bir bayan cocugu var bir ailesi var böle bişey yapması sırf kendi ailesini degil tüm sülalesinide tehlikeye sokar. 2 adam taranmış .. el altından esrar eroin satılmamış baya ciddi yani konu.bende olsa anneme tarif etme derim gidip karakola. üstelik polisin de bildiginden yüzde yüz eminim. bişey yaparmı bu konuda malum. bunun adı bana dokunmayan yılan binyıl yaşasıncılık degildir yani.[signature][hline]Deviant art gallery Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 BoneCrusher çok güzel yaklaşmış... Bu nasıl bir sindirilmişliktir hepimizin içini üşüten. Sus aman görme konuşma. Her birimiz ya üç maymunu oynuyoruz ya da geleceğimiz riske atıyoruz...[signature][hline]City Of Heroes : AdaSu Science Balster: AsaultRifle/Elec.Manup. L50!!(nihayet) Usta Science Scraper: Dark Melee/Regeneration L38 TRT 3 Natural Tanker: invuln/Mace L18 [Bu mesaj sostizm tarafından 28 Şubat 2005 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Ya beyler size tek kelme söylüyorum gelip burda yok şöyle yok böyle neden sölemedın işte söylemessenız boyle işler oolur falan. ciddiyim şu an kafam attı ya . ne demek ya bu yok sole falan. ulan senin kapının ıönünde çatışma çıkas ve annen orda adamları görse adamlarda etrafa baktıkları sıra annenı gorse sen söle Anne söyle dermisin. boşş ver anne 3 günlük dünya 2 günün kaldı bugun söyle yarın savcılıga gidersin 3. günde evin kapısında tararlar. sen bunu mu istiyosun . keşke senın kapının önünde böyle bişey olsaydı da bajk ne yapıyodun orda. eminim ki benden daha beter bi duruma gelirdin çünkü ben son derece soğuk kanlı bi insanım. hala sinirliyim şu lafları söylüyenlere.İnsanlığınız bu kadarmı diyorum.bi insanın annesini korumak istemesi kadar doğal bişey var mı sana soruyorum BoneCrusher. Ah adın gibi o olay sırasında mahllede olsaydında adamların kemiklerini kırsaydın.Seni ne güzel kahraman ilan ederdik. bu kadar mantıksızca bu kadar baştan savmaca bi laf olabilir mi ya ? Annemın beni eve çağırması da tabi ki doğal çünkü kadı n dışarda aynı olayın başka yer olabilecegini ve nerde oldugumu bılmedıgı ıcın çağırması doğal. zaten çağırdığı sırada mahellede polisler dolmuştu ki adamların gelip orda tekrar bi çatışma ortamı cıkarması imkansız. Sinirimi yenemiyorum hala böyle saçma konuşanlara....[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 alıp veremedıgınız nedır arkadaşım?[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 kanki ben olayı maaline gittim ama konuyu ögrenemedim sadece vurulanları ögrenebildim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 merak edene haberin linki: http://www.ntvmsnbc.com/news/311514.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Xanthe, 28 Şubat 2005 15:45 tarihinde demiş ki: alıp veremedıgınız nedır arkadaşım? ya ne alıp veremediği ya adamın dediğine bak .daha ne alıcam vericem ben.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 soul sakın ol abe takma kafana yazık ya nıe sınırleınızı bzuosunuz burda hem bişiler paylaşmak hem de stress atmak gibi gusel ımkanlarımız warken neden yane .Alttan alsan ne olucak ...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 abi yok o kadar insan benim düşüncelerimle aynı şeyi acıkladıgı halde bu adam yağ gibi üste çıkmaya çalışıyo ya ben ona sinir oluyorum. of be abi neyse ya yeteri kadar seviyemizi düşürdük.kızdıgım için bu adama şu an kendimi yiyorum neden ömründen 1 yıl azalttın diyee.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar