Azatiwatas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Arkadaşlar bilemiyorum daha önce soruldu mu ama arama kısmında bulamadım. Aynı anda iki farklı realmde oynamak mümkün mü? Sorduğum soru herhangi bir realmde karakter yarattığımda onu başka bir realmde kullanabilir miyim gibi birşey değil yanlış anlaşılma olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bilgisayarın kaldırıyo ve 2 adet accountun warsa bi de sen becerikliysen neden olmasın?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 benim bir burning legionda birde burning blade de karakterim var aynı anda oynayamıyorum ama sıkıldıkça değiştiriyorum[signature][hline]Alnımızda Parıldayan Şeref ve Şan Arması Kahramanlar Kahramanı Yılmaz Türk Jandarması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azatiwatas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Hahaha, aynı andan kastım zaten dönüşümlü olaaktı çünkü bir realmde karakter açtığında diğer realmdekilerin silineceği gibi birşey duymuştum, ondan bu şekilde sordum. Yoksa bir tanesini bile kaldırabileceğinden şüpheliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar