under_the_runes Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Evet basliktanda anlasilacagi gibi, eve online da napiyoruz hepimiz bir yazalim tartisalim. aman ha amacim bazi arkadaslarimiz gibi mutlak turk birligi ve ortak ulku filan degil ki zaten olmasin boyle bir sey, yeni bir suru turk sirketi kurmus bakarsiniz birisine katlmisim :) Bu basligi acmamdaki en buyuk nedense az once yanimdan gecen haulera show info yapmamdi, sirketin ismi "deniz mahsulleri ofisi" :D[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" http://under-the-runes.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ahuahauah Deniz Mahsulleri Ofisi.. hmmm irtibata hemen gectigini varsayiyorum :D Bizim foxx'larla devam ettigimiz bir FA' sirketi var sanirim ama kendi sirketimizi kurmadik daha. TRK Turksquad diye bir sirket kurmu$ onlarla birle$meyi planlama a$amasindayiz. Creel'ler bamba$ka bir alemde (allah laf patlayacak simdi) , deniz mahsulleri ilk defa duyuyorum ve merak ettim.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 selam arkadaslar ben "Deniz Mahsülleri Ofisi"nin sahibiyim :) oyundaki nickim "Xyton Zatnox". Sovereign arkadaşım demişki "foxx la devam ettiğimiz..." bu arada ben foxx'u da deniz mahsülleri ofisi'nin üyesi yaptım. Merak edenler benle oyundan irtibata geçebilir yanlız şu anlık üye alımımız yoktur sadece davet edilen arkadaşlar bu corpa girebilir :) [Bu mesaj BarbarianClone tarafından 01 Mart 2005 00:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar