Sorj Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ya ben sacred ı yükledim girdim oyuna dark elf yarattım Start dedim sonra loading ekranı cıktı sonra bi baktım ekran karardı öyle zınk diyede değil karakter görünüyor kararıo sonra neden acep ya yardım lütfen :([signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 patch yukleyince duzelio.bende öle olmuştu yani[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ben oyun ilk ciktiginda mage imi lvl 36 yapmistim en zorda sonra bi yola geldim. yolun sol tarafinda oyunu oynuosun sag tarafa gecince windowsa atiodu kapoaniodu oyun. ogun bugun hala oynayamadim ;P[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bosver zaten güzel bi oyun degil =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Erutan, 25 Ocak 2005 19:32 tarihinde demiş ki: ya ben sacred ı yükledim girdim oyuna dark elf yarattım Start dedim sonra loading ekranı cıktı sonra bi baktım ekran karardı öyle zınk diyede değil karakter görünüyor kararıo sonra neden acep ya yardım lütfen :( abi tıpatıp aynı olay ya..hatta herşeyiyle aynı..bende kara elf yaratmıştım ilk olarak oyuna girmiştim...ekran kararmaya başladı ve tamamen karardı...off harbi cevp lazım banada...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 evet bende de ekran kararıyodu oyuna girer girmez sildim direk.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ya hatırlamaya calısıyorum hatırlayamaıyorum Allah kahretsın yaa biliyodum ben bu sorunu bende de hatta herkeste oluyodu da bı seyı sılıyomuyduk bişey koyuyomuyduk unuttum ya offf[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 o sorunu video ayarlarindn falan duzeltebilirsin. ya zaten dark elf i salla cok dandik. mage yada melee saldiran alican[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ben hangi char acarsam acayim ekran oyunu baslatınca ekran kararıp kalıo yokmu caresini bilen felan?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 valla patch denmı bılmıom ama banada aynısı oldu crack dosyasının ıcınde bı dosya daha var onuda at icine duzelır[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 banada oldu aynısı[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 edit: luck söylemiş zaten.. tabi forumda söylenir mi bilmem :)[signature][hline]^Dallas Mavericks^ [Bu mesaj shapshal tarafından 27 Şubat 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 İyi olur iste oyunda bunun gibi bir suru sorunla karsılasıyorsunuz (wasser) simdiden alıstırma olur size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Sacred güzeldir ;). Millet bug dolu diyo bana hiçbiri rastgelmedi :D[signature][hline]www.doruan.com Türkiyenin ilk ve tek bilgisayar üzerine kurulu, bilgisayar döküman arşivi ve bilgisayar haberleri yayınlayan sitesi... Windows XP'nin otomatik olarak internetinizin %20'sini çaldığını biliyormunsuz? Yada Hotmailinizi 250mb yapabileceğinizi? Hepsi burada... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 malcol arkadasın bırı wesser yazmıs yaz yaz olmuo en sonunda oyunu bıtıren bı arkadas dedı wesser die..:)[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 wasser mis meger[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar