keyn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 msn gene gitti !!?? nedir bu bizim msnden cektigimiz yaa.[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 duruo walla. herkes de online.[signature][hline]thanatos 26/02/05 15:18 de msnden demiş ki: hem belki rap forumlarinda kari buluruz eli ayagi duzgun | spend some quality time - In Flames Turkiye Fan Page | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 abi ben niye coktum ya gene kablo netten mi oluyor bu?[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bende adsl var bende de servis çok yoğun diyor...[signature][hline]www.doruan.com Türkiyenin ilk ve tek bilgisayar üzerine kurulu, bilgisayar döküman arşivi ve bilgisayar haberleri yayınlayan sitesi... Windows XP'nin otomatik olarak internetinizin %20'sini çaldığını biliyormunsuz? Yada Hotmailinizi 250mb yapabileceğinizi? Hepsi burada... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 coktum[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bende de koptu geldi şimdi[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bende ADSL ler 512 ye geçiyo sandım bağlantı kopunca... hey allhım..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Ben de aynı rüyayı gördüm ... Bir dakka ben zaten 512 yim ben de 1mbit mi olacam şimdi :) . Güzel öyleyse . Tabi tt geçenki gibi 10 milyon ucuzlatmazsa 512 ve üzeri bağlantıları .[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 [spo1=Küfür var kaldıramayan bakmasın.]hay allah belalarını versin a.q yeter artık züktüler beynimi .bnenin evlatları 2 gündür bağlantım kötü msn ikide bir down sikicem böyle bağlantıyı :/[/spo][signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bellow kufure karısmıyorumda oncende uyarmıssın ama sen bizi tahrik ediyorsun şimdi :) kufur vardır bakmayalımda insanda bir merak ediyor değilmi ??[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 boş spoiler yapsam kesin bakıcan ama :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Bellow, 28 Şubat 2005 23:43 tarihinde demiş ki: boş spoiler yapsam kesin bakıcan ama :P eh oda dogru. [spo1=bakmaa sakın bakmaa!][/spo] bunun gibi oldu :D [signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics[Bu mesaj kaan0489 tarafından 28 Şubat 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj kaan0489 tarafından 28 Şubat 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar