Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN DOWN!

keyn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi ben niye coktum ya gene kablo netten mi oluyor bu?[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
Bende adsl var bende de servis çok yoğun diyor...[signature][hline]www.doruan.com
Türkiyenin ilk ve tek bilgisayar üzerine kurulu, bilgisayar döküman arşivi ve bilgisayar haberleri yayınlayan sitesi...
Windows XP'nin otomatik olarak internetinizin %20'sini çaldığını biliyormunsuz? Yada Hotmailinizi 250mb yapabileceğinizi? Hepsi burada...
[email protected]
Mesaj tarihi:
bende ADSL ler 512 ye geçiyo sandım bağlantı kopunca... hey allhım..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
Ben de aynı rüyayı gördüm ... Bir dakka ben zaten 512 yim ben de 1mbit mi olacam şimdi :) . Güzel öyleyse .

Tabi tt geçenki gibi 10 milyon ucuzlatmazsa 512 ve üzeri bağlantıları .[signature][hline]MaXi...
Mesaj tarihi:
[spo1=Küfür var kaldıramayan bakmasın.]hay allah belalarını versin a.q yeter artık züktüler beynimi .bnenin evlatları 2 gündür bağlantım kötü msn ikide bir down sikicem böyle bağlantıyı :/[/spo][signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

Anime tadında MMORPG lar.
Mesaj tarihi:
bellow kufure karısmıyorumda oncende uyarmıssın ama sen bizi tahrik ediyorsun şimdi :) kufur vardır bakmayalımda insanda bir merak ediyor değilmi ??[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
said:
Bellow, 28 Şubat 2005 23:43 tarihinde demiş ki:
boş spoiler yapsam kesin bakıcan ama :P

eh oda dogru.

[spo1=bakmaa sakın bakmaa!][/spo]

bunun gibi oldu :D
[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics

[Bu mesaj kaan0489 tarafından 28 Şubat 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj kaan0489 tarafından 28 Şubat 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...