Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minicik Paticik Buluşması Yapmayı Düşünüyoruz [İstanbul]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Heracless, 25 Şubat 2005 20:08 tarihinde demiş ki:
zor gelirsin bu buluşmayı ta ne zaman yaptık ya biz silin şu topiği 5 yıl sonra bile yazcaklar ehehe

27 Şubat 2005 tarihli buluşmayı nasıl yaptınız ben onu anlamadım..[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
beyler babam modemimi 10 dk evvel verdi...ben kesin geliyorum hym ile birlikte...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
beyler yalnız yarın ben öğlenciymişim satış olucak büyük ihtimal..offf c.tesi neden yapılmazki böyle ekşınlar....cumartesileri dershanem de yok ne güzel...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
o da güsel
ben de dershaneye bakıcam
sınava girip gelebilirim (3.30-4 olur o zaman gelmem)

garip bir buluşma olcak bu

mandoo gel ya[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:
Trouble that we've come to know will stay with us

bad religion xxx tarihinde demis ki:
A smile on the lips and a hole in the head
Mesaj tarihi:
ben gelmiyorumda hym e ayıp olcak...offf dershaneden kaçta çıkıyoduk ya off sanırım 5 te çıkıyorum....hmm..kesin cevabı yarın sabah verecem gibi :)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
gel hoca, ben de kacıcam bak
buluşmalar güzel oluyor degiyor yani kaçtığına[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:

Mesaj tarihi:
Hadi hadi toplanmaya az kaldı doktorum nerde...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
Manda içimdeki derin duygularla uçan kafa atmak istiyorum sana...

Ben geliyorum kesin...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
Mesaj tarihi:
saat 2 de sınavım varmış en geç 15.30 ta bitcekmiş
en geç o saatte geliyorum sonuç olarak[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:

Mesaj tarihi:
Ok Ok Gidiyoruz:)[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
ulan inşallah yağmur yağar yollar tıkanırda buluşamazsınız naıhahahahaha yaşasın kötülük :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Chtlulu valla hoca ben gelemiyorum yarına bir stüdyom çıktı hoca kadıköyde olcam ama 5 gibi dağılmazsanız gelebilirim şimdiden özür[signature][hline]------------------------------------------
Mesaj tarihi:
said:
RedallHoor, 27 Şubat 2005 02:00 tarihinde demiş ki:
Chtlulu valla hoca ben gelemiyorum yarına bir stüdyom çıktı hoca kadıköyde olcam ama 5 gibi dağılmazsanız gelebilirim şimdiden özür

Redall ciddi misin ? Uçarım burdan sana =)[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
alın bakın şu saatte kalktım o. çocukları 1 gün önce sölüolar dersane var die ulan ya bu kadar erken hemde tam gününde olur mu dersaneden sora kış uykusuna dalarım anca özür[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Mesaj tarihi:
buluşma yattara mı???

(ferit senle mutlaka buluşalım ama)[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:

• Yeni Oluştur...