Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 nargile kesin.. %90içme faslı olacak.. sıkılırım yaa falan diye düşünmeyin.. minicik paticik buluşmaları über olur... diğer 3ünün linkleri var ilk sayfada..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Benle Manda sıkılmayız ztn siz bize takılın ıhıh...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ya sıkılmasına sıkılmak degil o gün dershanenin yarısması var bi de sınav var yarısmaya secilmezsem ve sınavı ekmeyi göze alırsam falan gelirim büyük ihtimalle ama belli olmaz dedigim gibi[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Gelirsen dersaneyi ekmenin sıkıntısı sana yeter ztn (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 görende öss kassan bir fm sanacak adamı ya.. ulan lise 2 sin ve yabancı dilsin be..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 yabacı dil olunca üniversiteye girmemem mi gerekiyor anlamıyorum seni de ha, sizden daha rahatım dogru ama yan gelip yatmıyorum ben de(en azından öyle yapmamam gerekiyor)[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Lise 2 YD ? Zaugna dersaneyi ekiosun :9[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux [Bu mesaj HymnOfChuck tarafından 21 Şubat 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Sen daha yeni girdin gsl ye yat sen =) Benim de bi dahaki sene başlıyo öss işkencesi :=/[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 zaugna!!! bakıcam pazar günü hem sınav hem yarışma var itibarımı korumam gerekebilir:)[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Abi bugün paso yanlış yazıyorum nickleri mazur görün :=/[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Batırdık yine sorry :=/ Neyse bi uğursuzluk var üstümde ben çıkayım bir eve gideyim daha fazla batmasın forumlar... [Bu mesaj HymnOfChuck tarafından 21 Şubat 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir]
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Yokhmu daha geleeeenn Allah allah bismillarih rahmanirrahim :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Cthulhu_, 21 Şubat 2005 19:16 tarihinde demiş ki: o zaman liste doğru.. başka başka? spidee geliyor mu? Gelmez mi =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 çok güzel.. spidee de geliyor.. ee başka başka??[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 son liste nedir şimdi?[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 yo yo yo[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | Sözlükte ben!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 evet ya buluşma var di mi hala???[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 2 gün kaldı buluşma var di mi eheh :)[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Cthulhu_ RedallHoor obacan HymnOfChuck eagle_dnz _-Sturm-_ Zaugna_Khaldun Ultrapsycho Grom_Hellscream Mandooo Freedom Spidee Son hali..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 24 Şubat 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 beyler saat şeediyorum.. 2de simit sarayı uyar mı?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bana no problemo[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 up! pazar degil mi buluşma???[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 eagle ın gelme ihtimali baya düşük bu arada, söz vermiş birisine önceden anladıgım kadaırlya[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
UltraPsycho Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Benim 3'te stüdyo var..4 buçuğa doğru ararım sizi gelirim[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05
Heracless Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 zor gelirsin bu buluşmayı ta ne zaman yaptık ya biz silin şu topiği 5 yıl sonra bile yazcaklar ehehe
Öne çıkan mesajlar