RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Arkadaşlar ben organizatörlük yapmıyorum yanlış anlamayın sadece ortaya fikri attımda Zaugna saolsun ilgilenirse o anlıyor Liste işlerinden.. Yada Chtlu da yapabilir kafanıza göree[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 msn logunu veriyorum çözemiyorum zaten burada kimin ne halt ettigini ben, bi şe yapmış olsam yapmış kabul edicem, önceki buluşmalarda yapılmış bir şakayı dile getirdim sadece [23:43:23] Zaug'na Khal: listeye raisttlinn i eklememişsin galiba [23:43:53] Redall Hoor : Evet [23:43:57] Redall Hoor : Gelmek istedi bişi mi oldu [23:44:06] Zaug'na Khal: o da güsel [23:44:13] Redall Hoor : Ne olduki [23:44:16] Zaug'na Khal: bne biliim [23:44:16] Redall Hoor : Bi sorunmu var lem [23:44:20] Zaug'na Khal: eksik falan yazıosun listeyi [23:44:26] Zaug'na Khal: böyle organizatörlük mü olru? [23:44:31] Redall Hoor : ok sen yap abi [23:44:46] Redall Hoor : Kusura bakma [23:45:16] Redall Hoor : Ben organizatörlük yapmıyorum abi ben sadece çıktım ve buluşma ayarlamayyı düşünüyorum dedim herkez isteidğini söylesin[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Beni de dershane çıkışına almaya geleceksiniz ona göre, 1.30'da çıkıyorum çünkü =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 senin için dershane çıkışına kırmzıı halı sererim be:D[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Kötü birşey demedim gerçekten yapamıyorum ok abi siz takılın yaw ben yokum yani beni yanlış anlamayın abi ben kimseye bişi demiyorum sadece organizatörlük yapmıyorum dedim Cthulhu_ Kalkıp liste yaptı siz gördünüz ya !!! Eywallah abi ben yokum size kolay gele...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
helena Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 oy oy oy...[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Zaugna_Khaldun, 19 Şubat 2005 23:52 tarihinde demiş ki: senin için dershane çıkışına kırmzıı halı sererim be:D Canımsın =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ben de yiğit gibi eski accountumdan girip listeyi yüksek mi göstersem =)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 senin eski accountun var mı güzelim hem neredeymiş beinm eski accountum(raistlinn ile yazmak vardı bunu:D)[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Haydi gelenler bu kadar mı??[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Cthulhu_, 20 Şubat 2005 23:10 tarihinde demiş ki: Haydi gelenler bu kadar mı?? sen gitmezsen herkes gelecek dayak yiyeceksin ortam gerilecek diye gelmiyorlar[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Demon şu konuyu kapat yeter artık işin bokunu çıkarmayalım... karışma geliceksen geliceksin...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 2. sayfaya düşmüş..up![signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 sen de bi gelicem bir gelmiyecem diyorsun.. Cthulhu_ RedallHoor obacan HymnOfChuck eagle_dnz _-Sturm-_ Zaugna_Khaldun Grom_Hellscream Mandooo Freedom son halidir arkadaşlar listenin.. demon sen de konuşma fazla..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Freeedom'un e lerinden birini eksik yazmışsın çok kızar o adam ehah (: Bence senin baban onun babasını döfer...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux [Bu mesaj HymnOfChuck tarafından 21 Şubat 2005 19:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 sen toptan yanlış yazmışsın ben bişey diyor muyum =)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 raistlinn i saymamışın hoca[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Edikliyim ıhıh...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 karar ver sen önce.. raistlinn mi gelcek zaugna mı?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 zaugna gelsin bari napalım[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 o zaman liste doğru.. başka başka? spidee geliyor mu?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 gelcek gelcek kıramaz beni o[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 12olduk o zaman.. 3-4satış olsa en az 8 kişiyiz..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ben satma hakkımı saklı tuttugumu söyledim görücez bakalım[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Ehah işallah "Abi o gün işim vardı" demezsin söyledikten sonra günü freee d: Pazara gelio , bu pazar... Yapılcak şeyler belli mi peki ? Klasik nargile olayı fln olur da...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Öne çıkan mesajlar