Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minicik Paticik Buluşması Yapmayı Düşünüyoruz [İstanbul]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben organizatörlük yapmıyorum yanlış anlamayın sadece ortaya fikri attımda Zaugna saolsun ilgilenirse o anlıyor Liste işlerinden.. Yada Chtlu da yapabilir kafanıza göree[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
msn logunu veriyorum
çözemiyorum zaten burada kimin ne halt ettigini ben, bi şe yapmış olsam yapmış kabul edicem, önceki buluşmalarda yapılmış bir şakayı dile getirdim sadece

[23:43:23] Zaug'na Khal: listeye raisttlinn i eklememişsin galiba
[23:43:53] Redall Hoor : Evet
[23:43:57] Redall Hoor : Gelmek istedi bişi mi oldu
[23:44:06] Zaug'na Khal: o da güsel
[23:44:13] Redall Hoor : Ne olduki
[23:44:16] Zaug'na Khal: bne biliim
[23:44:16] Redall Hoor : Bi sorunmu var lem
[23:44:20] Zaug'na Khal: eksik falan yazıosun listeyi
[23:44:26] Zaug'na Khal: böyle organizatörlük mü olru?
[23:44:31] Redall Hoor : ok sen yap abi
[23:44:46] Redall Hoor : Kusura bakma
[23:45:16] Redall Hoor : Ben organizatörlük yapmıyorum abi ben sadece
çıktım ve buluşma ayarlamayyı düşünüyorum dedim herkez
isteidğini söylesin[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:
Trouble that we've come to know will stay with us

bad religion xxx tarihinde demis ki:
A smile on the lips and a hole in the head
Mesaj tarihi:
senin için dershane çıkışına kırmzıı halı sererim be:D[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:

Mesaj tarihi:
Kötü birşey demedim gerçekten yapamıyorum ok abi siz takılın yaw ben yokum yani beni yanlış anlamayın abi ben kimseye bişi demiyorum sadece organizatörlük yapmıyorum dedim Cthulhu_
Kalkıp liste yaptı siz gördünüz ya !!! Eywallah abi ben yokum size kolay gele...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
senin eski accountun var mı güzelim
hem neredeymiş beinm eski accountum(raistlinn ile yazmak vardı bunu:D)[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:

Mesaj tarihi:
said:
Cthulhu_, 20 Şubat 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
Haydi gelenler bu kadar mı??

sen gitmezsen herkes gelecek
dayak yiyeceksin ortam gerilecek diye gelmiyorlar[signature][hline]Yeşilaycı Pati
Beer help ugly people have sex since 1862
Mesaj tarihi:
Demon şu konuyu kapat yeter artık işin bokunu çıkarmayalım... karışma geliceksen geliceksin...[signature][hline]------------------------------------------
Mesaj tarihi:
Freeedom'un e lerinden birini eksik yazmışsın çok kızar o adam ehah (:

Bence senin baban onun babasını döfer...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux

[Bu mesaj HymnOfChuck tarafından 21 Şubat 2005 19:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben satma hakkımı saklı tuttugumu söyledim
görücez bakalım[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:

Mesaj tarihi:
Ehah işallah "Abi o gün işim vardı" demezsin söyledikten sonra günü freee d: Pazara gelio , bu pazar...

Yapılcak şeyler belli mi peki ? Klasik nargile olayı fln olur da...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
  • Yeni Oluştur...