Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minicik Paticik Buluşması Yapmayı Düşünüyoruz [İstanbul]

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Ayıp dimi bide çalmadan önce içine bakmak çalkalamak lazım bodoslama atlamamak lazım :)[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler ok kapayalım bu konuyu :)[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cthulhu_, 17 Şubat 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
doğmamış olması gerekiyor

daha monitörün önünde korkmaya başladın ben gelince kaçarsın artık. buraya daha fazla yazı yazmayacam ama nasıl olsa adres yazılacak buraya ve gelip seni dövücem.[signature][hline]Yeşilaycı Pati
Beer help ugly people have sex since 1862
Sosyal ağlarda paylaş

27 Şubat 2005 de buluşma olacaktır nerede buluşcağımız konusunda şuan bişi diyemicem ama büyük ihtimal kadıköy civarlarında olacaz...[signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Kim kimden kaçıyor nie kaçıyor ya..[signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

oooo ortam kızışıyo (beyler ben cthulhu üzerin 10 milyon veriyorum varmı oynayan? :-) )

saçmalamayın ha ne kavgası yaws :) (sanki bunlar bizi kafalıyolarmış gibi geldi ama neyse..)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cthulhu_, 18 Şubat 2005 19:02 tarihinde demiş ki:
yok bişi redal..
demon dayağımı yiyecek de..

çok kötü dövücem seni

olum millet şaka maka sanıyor ama cidden çok kötü olacaksın ilk defa birisine uyuz oldum burada ve onu dövecek olmam açıkçası beni sevindiriyor.[signature][hline]Yeşilaycı Pati
Beer help ugly people have sex since 1862
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...