eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yas sınırı var sizde[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 sizin buluşmalarınızda dağıldığınız saatte, biz nevizadeye gidecez. Klanda yok yaş sınırı diyoz[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Pazar diyorlar valla bana uyar...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bu pazar? bana uymaz.. ben baştan çekiliyim o zaman..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Yok canım bu pazar banada uymaz zaten HouseParty icabı :) Haftaya pazar[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ha o zaman %80 gelirim bak.. nolcak peki klasik mi olacak yazdığım menü gibi yoksa ekstra bişi mi yapılacak bowling gibi?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ben bowling oynamayı bilmem bilardo hiç bilmem ama ikisinide öğrenirim dipnot:Geçen arkadaşlarla kahvede incegörüyoruz:)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
obacan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 +18 diğilse yani hepiniz yaklasık 15 16 17 yaslarınızda olursanız ben seve seve her vakit (Avrupa Yakası olmak kaydıyla) gelirim :) Hele Redall davulçalıyon yani o açıdan tanısmak isterim :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 paticik rock pub buluşması yapsak .hem içmiş oluruz hem sound o kadar yüksek diil . 3 lü gruplar halinde giriş yaparız ki srun cıkmasın hiç bi şeklde ..)[signature][hline]Member of AAL'05
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Ya havle topic var 19 şubatta, içmeye gidilecek işte ayrımcılık yapmayın 18 + iseniz. 18- iseniz de klan kafeye gelip takılabilirsiniz. Ahanda burdan[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 biz öyle yarısında dağılacak bişi yapmıyoruz.. küçük olsun bizim olsun mantalitesiyle baştan sona kadr gidecek bir buluşma için minicik paticik vol.4'ü seçin..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Haftaya pazar varım...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 RedallHoor obacan HymnOfChuck eagle_dnz _-Sturm-_ şu an itibariyle liste..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 hymn varsa bende varım :)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Evet arkadaşlar toplanalım minicik paticik hepimiz fıçıcık :)
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mandayla geliyoruz eheh ;) Bu arada program ne ?[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 redall sen fıçı olabilirsin ama ben ve hymn deiliz :) cılız gençlik rulazz....[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Haftaya pazar yapıcaz buluşmayı bi program yok yani burda anlaşılcak programın listesi yapılacak orda progream gerçekleşicek gelin gelin...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 İçiş olucak mı içiş onu söleyin ;)[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 beyler bu hymn in içiş diye tutturduğuna bakmayın...ayran içse çarpar bunu :-)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Ahah hade len ne biliyosun gördün mü hiç halla halla :P Sen kendine bak çıta adam...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 peki huleann....içkili bi buluşma olsun hymn senle kapışcaz tamammı? önce en çok bira yarışı ardından en uzağa işeme yarışı varmısın :D ahahaha[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Ahah tamam hade bakam :D[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 İçiş de olacak içip içip ağlayış da olacak Of offf[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bi de dert dinleme olayı olucak snrım ;)[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Öne çıkan mesajlar