Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minicik Paticik Buluşması Yapmayı Düşünüyoruz [İstanbul]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yas sınırı var sizde[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
Pazar diyorlar valla bana uyar...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
Yok canım bu pazar banada uymaz zaten HouseParty icabı :) Haftaya pazar[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
Ben bowling oynamayı bilmem bilardo hiç bilmem ama ikisinide öğrenirim

dipnot:Geçen arkadaşlarla kahvede incegörüyoruz:)[signature][hline]------------------------------------------
Mesaj tarihi:
+18 diğilse yani hepiniz yaklasık 15 16 17 yaslarınızda olursanız ben seve seve her vakit (Avrupa Yakası olmak kaydıyla) gelirim :) Hele Redall davulçalıyon yani o açıdan tanısmak isterim :)[signature][hline]Blind Guardian
Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...

Mesaj tarihi:
hymn varsa bende varım :)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
redall sen fıçı olabilirsin ama ben ve hymn deiliz :) cılız gençlik rulazz....[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
Haftaya pazar yapıcaz buluşmayı bi program yok yani burda anlaşılcak programın listesi yapılacak orda progream gerçekleşicek gelin gelin...[signature][hline]------------------------------------------
Mesaj tarihi:
beyler bu hymn in içiş diye tutturduğuna bakmayın...ayran içse çarpar bunu :-)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Ahah hade len ne biliyosun gördün mü hiç halla halla :P

Sen kendine bak çıta adam...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
Mesaj tarihi:
peki huleann....içkili bi buluşma olsun hymn senle kapışcaz tamammı? önce en çok bira yarışı ardından en uzağa işeme yarışı varmısın :D ahahaha[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
İçiş de olacak içip içip ağlayış da olacak Of offf[signature][hline]------------------------------------------
  • Yeni Oluştur...