Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minicik Paticik Buluşması Yapmayı Düşünüyoruz [İstanbul]

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Evet Arkadaşlar ufacık tefecik içi dolu fıçıcık bir paticik buluşması için bi kaç adım atma zamanı geldi eğer katılacak olan arkadaşlar varsa lütfen söylesin burdan yer mekan saat gün belli değil bunları hep beraber ylamalar ile belirleyeceğiz ...

Ee hadi bekliyoruz..[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Baktımda +18 yaş sınırı vardı [Sanırım] o yüzden açtım...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

ya paso nargile lafı geçiyo...LAN PArti çok istiyorum açıkcası :) ama nargile hariç her şey uyar...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

Belli bi süre sonra olacak zaten o zamana kadar biriktirin leyn :) olmassa içine kola katılmış kahve yada içine kahve katılmış kola içeriz kafa olur gezeriz tüm gün :)[signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 15 Şubat 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
19 şubatta klan a yaş sınırı yok
rahatlıkla gelebilirsiniz.

Olsun siz bizimkine gelin :)

Edit:[Şaka lam][signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Hatta parrrrrrrrrrlak r ler böle dipten gelicek şekile daha bi güze herneyse şimdi arkadaşlar neler yapabiiriz mesaj larınızı bekliyorum ben siz ne derseniz onları yaparım... Emrinizdeyim SİZLERE KURBAANN OLURUM .:)[signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

klasik bir paticik buluşması da oalbilir yok şunu yapalım diye ekstrem bir fikir ortaya atılırsa o da olabilir belkim..

klasik olursa günün menüsü:
[li]1 adet simit sarayı'nda toplanma faslı[/li]
[li]1 adet satanlara kafa armağan etme faslı[/li]
[li]1 adet "nereye gidecez olm yer beğenin lan.." muhabbeti..[/li]
[li]1 adet nargile cafe faslı[/li]
[li]1 adet "hadi içelim içelim" muhabbeti[/li]
[li]1 adet bira içme faslı[/li]

[p.s:İsteyen kişiler 1 adet de internet cafe'ye kayma faslı da alabilir..][signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yok nereye gidelim olayını burda halledecez sonra güm die akıcaz ortamlara ortam çocugu faslı bi nevi :)[signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Yavaştan bi tarih olayına girelimmi ...[signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

walla haftasonu ayarlayacagınız için dershanem olacak
o açıdan da gelme ihtimalim toplanacak insanların sayısı ve yapılacak aktivitelerin çekiciliği ile dogru orantılı olacak

bi de para mevzusu var tabi[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:
Trouble that we've come to know will stay with us

bad religion xxx tarihinde demis ki:
A smile on the lips and a hole in the head
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...