Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Sakaryaspor [27 Şubat 16.30]

tunch

Öne çıkan mesajlar

Genelleme yapmayın, asıl böyle talihsiz bir yorum yaptığın için ben seni kınıyorum lol, şelcuk a küfür edip yuhalayan fenerlilerdemi adi oluyor bu durumda?[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Bu maç kötü oynadık takımda olağanüstü bir yorgunluk vardı.Artık beşiktaş maçlarında klasikleşen hkem konuşma olayı bu maçta da devam etti ki bence hakem vasat bi görüntü çizgi beşiktaşın ilk penaltısı doğruydu tekrar ettirmeside doğruydu ama kaçırdıgımız penaltıda birdaha tekrar olması lazımdı şenol 6pas'a kdr geldi maşallah ki carewin attıgı penaltıda da yine geldi bir kuralı uyguluyorsun be adam bari sonuna kadar uygula carewin attıgı penaltının penaltıyla uzaktan yakından alakası yok olsa olsa frikik olur kırmızı kart dogru hertürlü o kartı vermesi lazımdı çekme olayı ceza sahası dışında oluyo ceza sahasına girince bırakıyo hakem ilk penaltının etkisi altında kaldı büyük ihtimal.Maçın tansiyonunu geren tek isim şenoldur tribünlere yaptıgı hareketler sonucu bide klasikleşmiş şenol tripleri(penaltı gol oldu topu dikti hakeme sövdü vs)
maçı toparlicak olursak gene bizim maçta gene kötü bir hakem..Takım olarak ise bu maç kötüydük
birde çok boş yorumlar olmuş saçma sapan amacı olmuyan sırf laf sokmak için yorumlar gereksiz...[signature][hline]In Flames We Trust
a member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

sakaryaya yazık
gs 1-0 pen
bjk 2-1 (2 pen 1 icerde)
2. pozisyon tamamıyle dısarda boyle hakem hatası olamaz avantaja brakıo adam topa vuruo girmeyince penaltı verior
ayırca yukarda biri yazmıs nickine filan bakmadım selcugu yuhlayan demiş
hatırlatmak isterim besiktas taraftarını geçen sene 11 puan geriden gelerek aldıgımız sampiyonlukta inonudeki maçta 1-3 biten maçta besiktaslılar trabzonspor diye bagırmı$tı
lol[signature][hline]
rage is the only freedom left me...
-gre lynx
Sosyal ağlarda paylaş

ilk penalti neden tekrarlandi anlamadim.. sadece 2 adam 20 cm içeri girdiler die mi!!?..
madem ole tekrarinda daha carew topa wurmadan senolun 5m ileri ziplamasi ne ozmn ?!?[signature][hline]!!!Noxite[ESP]!!! =o=

[Bu mesaj noxite tarafından 28 Şubat 2005 10:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu arda herkes bişeyi unutuyor...

ilk penaltıda son adam. orda bir kırmızı es geçildi... nasıl olduysa yine BJK maçında...[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 30 En üst düzey Türk tanker
--
Bayat , 23 Şubat 2005 15:01 tarihinde demiş ki:
Tek elle yazmak zor degil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Apex-, 27 Şubat 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
beşiktaş bu futbolla ilk üçe giremez zaten.kazım kanat maç başında beşiktaş trabzonla birlikte ligin en iyi top oynayan takımı dedi süper adam ya hehe.

merak ettım kım en ıyı oynayanı peki?[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

o iğrenç adam ne zaman inecek ekranlardan onu merak ediyorum...

yani artık yorumlarınada inanamıyoruzki... beşiktaşa yapılan pozisyonun daha hafifi başka takıma yapılınca penaltı diyince... enteresan...[signature][hline] MSN : [email protected]
--
--
Sosyal ağlarda paylaş

başka maç mı izledik acaba...

attığımız golden sonra kendi sahamızdan top çıkartamadık... çıkmayan toplardan birinde cordobaya döndüğümüzde gol oldu zaten...[signature][hline] MSN : [email protected]
--
--
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...