Vodan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 TATA'nın daha önce pick-upları vardı türkiye pazarında fakat Indica isminde yeni bir otomobil getirmişler tv de reklamını görmüştüm bugünde haberini gördüm. 49 ve 70 beygir gücünde 2 ayrı dizel motorla satılacakmış. Fiyatları 18.800 YTL den başlayarak en üst modelinde 21.900 YTL olacakmış. Dizel bi araba için fiyatı çok çok uygun bence baya satar TR de gençler de ilgi gösterebilir ayrıca taksiciler de tercih edebilir. Genellikle HB arabalar taksiye pek uygun olmasalarda C3 lerin taksiye çıkarıldığınıda gözardı edemeyiz.. Sizler ne düşünüyosunuz bakalım?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 taksi için çok ufak bence :)[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 TATA markası zaten ticari araç pazarında Telco adlı kamyonetiyle mevcuttu. 4x4 modeli 1.9 90 bg lik endirekt enjeksiyonlu dizel motorla donatılmıştı. Tavsiyem Safari ve Sumo adlı arazi modellerini de getirmeleri. Endirekt enjeksiyonlu dizel motorların eski nesil yakıtla rahat çalışabilmesi taşra kesimlerde avantaj. Yalnız 1730/1920 kg (sumo/safari) ağırlıklarıyla 90bg/190 torklu motorları hantallığa yol açabilir. Yine de ucuz yedek parçasıyla (umarım) müşteri toplayabilir. Konu taksilere gelince: Konuştuğum taksiciler Şahin/Doğan/Kartal üçlüsünün işletme masrafları bakımından hala revaçta olduğunu söylüyor. Yeni nesil dizel motorların yüksek kilometre bakımları masraflıymış. 60000 km yi 1-1.5 senede yaptıkları için yetkili servislere (garanti) gidiyorlarmış bu da bakım maliyetlerini arttırıyormuş. [Bu mesaj Mino tarafından 28 Şubat 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Safari de gelicekmiş de daha sonraki aşamada alıcaklarmış onu. Birde bu modelin sedanı var onuda getirirler heralde.. bunların üzerindeki motor yeni nesil turbo dizel motorlardanmı yoksa 80 lerden kalma bildiğimiz dizel motorlardanmı?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 jantlar oyuncak gibi duruo :][signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Vodan, 28 Şubat 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Safari de gelicekmiş de daha sonraki aşamada alıcaklarmış onu. Birde bu modelin sedanı var onuda getirirler heralde.. bunların üzerindeki motor yeni nesil turbo dizel motorlardanmı yoksa 80 lerden kalma bildiğimiz dizel motorlardanmı? Eski nesil bu motorlar. Artık Endirekt dizel enjeksiyon neredeyse kalmadı. Ama ticari kullanım açısından mekaniği basit, tamiri kolay, çalışma toleransının (kalitesiz yakıt vs) yüksek oluşu cazip kılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bunun motordan çıkan ses ortalığı yıkar bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 lol neden? bence güzel. dizel ve ekonomik. şehiriçinde gayetde kullanışlı olabilir. gençler bayanlar ve ekonomik araba isteyenlerden ragbet görecektir kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 kapılar falan palio ya benzemiyor mu?[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 30 En üst düzey Türk tanker -- Bayat , 23 Şubat 2005 15:01 tarihinde demiş ki: Tek elle yazmak zor degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Pederde Nissan Kamyonet vardı son çıkanlardan o da gürlüyor. Az gürültü için yapılan eklentiler (gerek motorda gerek kaportada) maliyetli oluyor. Mesela VW nin pompa-enjektör teknolojisi ne kadar kasarsanız kasın gürler. Common-Rail de bu daha azdır. En güzeli ses gelmişken tam gelsin diyip blow off gibi eklentilerle AS 950 sesi yakalamak. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 İtalyanlar tarafından çizimleri yapılmış. Palio ya çok benziyor kapıları evet ön tarafıda corsa + getz karışımına benzettim ben Bu arada ilk benzeten sen değilsin resmi ararken gözüme çarpmıştı :) Sedan versiyon[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ben galeride gördüm. aa getz taklitini yapmışlar dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Tatanın CEOsu balkondan atlayıp intihar etmiş, ilginç. http://wap.ntvmsnbc.com/Haber/Goster/25494762 evet aramaya inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Röh, o ne lan. 51. kattan atlamış herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 51 yaşında abi. 22. kattan atlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Gerçi ne farkeder ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 La benim topikimi niye update ediyosunuz 8 sene önce yazdığım şeyi okumak garip geliyor bidaha yapmayın :) Adam hanıma kızıp "la kadın yetti dırdırın senin tanıdığın üniversiteli Karl değilim ben CEO Oldum artık, bi kapa çeneni" diye atlamıştır, normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 OHA KİM BU KÖYLÜ TATAYI BİLMEYEN... diye girdim ama yaşlandığımızı farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Hurriyetin sazanlatan başlıkları boyle çıkıyor demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar