Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forgotten Realms haritası...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
emin degilim ama bu galiba. google dan arama yapsaydın hemen cıkıyormus..... ama turk degilmi hazırcılık bizde herzamanki gibi bende oyleyim size laf ettigimden degil :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
benim arkadaş heryeri aramış etmiş google ı ama bulamamış ultima için olan haritası lazım yok mu peki hiçbir yerde bilen birisi acaba?[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Mesaj tarihi:
abi bizde aradık sonucta bulamadık bizimde baktıgımız yerler arama motorları sonucta :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
forumda 2 3 arama yapmaya calıs acılan konularda maplerin bulundugu adresler falan vardı yanlıs hatırlamıyorsan belki senin aradıgında vardır.. yardım edemedigim için kusuruma bakma :( [signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics

[Bu mesaj kaan0489 tarafından 28 Şubat 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
masaüstü bölümüne açtım ordan denicem bi:)[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
  • Yeni Oluştur...