Miracle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ya arkadaslar ben diorum ki söle bütün serilerle bir turnuva düzenlesek.Isteyen istedigi kartlarla katilabilse.Neden bu kisitlama?illa T2 . eski kartlarimizlada oynayabilsek.Son çikan seriler hep artifact üzerine.Eski kartlarla oynayalimki stratejiler belli olmasin.Ayni seri kartlari ile oynayinca kimin nelerle gelecegi belli oluyor.Ne bilim birisi artifact deck'i ile gelirken baska biri elf deck'i ile yada goblin yada v.s daha hos olmazmi? Magic'de kisitlama olmasin.Yani aldigimiz kartlarin bir süre sonra turnuvalarda kullanilmamasi bence kötü.Benim gibi düsünenler içinde gerekliseylerde turnuva düzenlense bence katilim orani artar.Çünki bazilarimizin yeni decklerle yapacaklari strateji belli.Bazilarimiz eski deckleriyle oynamak isteyebilir(Ki ben onlardan biriyim).Yani gene T2 gibi turnuvalar yapalim ama eskilerede sans verelim:). Bir çok magic oyuncusu elindeki kagitlarla oyun oynayamamaktan muzdarip.Oyunderken turnuva.Durum böyle olunca turnuvalara katilimda bir hayli az oluyor.ör: ben yesil ile oynayan biriyim ve son seriler bana göre degil.Artifact deck'i ile herhangi bir basari saglayamiyorum.Herkezin sevdigi bir renk vardir.:) Saygilarimi sunuyorum.Yorumlarinizi bekliyorum.Çogunlugu saglarsak hayallerimizi gerçeklestirebiliriz bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nameless_One81 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Miracle üstte yazdıklarına katılıyorum böyle birşey düzenlenecekse hangi şehirde olacak? (otobüs biletimi ayırtiim) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 valla fikir güzel biz ankarada yeterli katılım olursa böyle bişey yapmayı düşünüyoruz bir hafta draft bir hafta type 1 benimde gül gibi beyaz destem yatıyo mesela protectırlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miracle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Yani magic oyunculari bu tarz turnuva olsunda nerde olursa olsun diye bekliyor. Yerin bir önemi yok yapalim heryerde olur.Alti üstü bir otobüs biletine bakar. Vallahi dogru söylüyorsun benim elf deck'inde öle kuzu kuzu kenarda yatiyor.:( istersek olur arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 4 kişi hazır var ankarada haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 yaa gençler haklısınız;eskiler daha güzel belki ama extended sınırını ve banned restricted listelerini kullanmazsanız GÜÇLÜ deste olayı biraz abarır,şöyle diyim oyun 2. veya 3. tur biterse siz de bişey anlamazsınız.. adam fal açar gibin oynar karşınızda.[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 kesinlikle katılıyorum T1 desteleri bir incelerseniz görüceksiniz ki çoook dengesiz kartlar var eğer bu kartlar kullanılacak olursa en eski kartları olan turnuvayı yener tabiki böyle bişey de istemiyoruz. O yüzden bir sınırlama getirmek istiyoruz. mesela en basitinden kolay toplanabilecek bir t1 açılışı söylüyorum size ilk el swamp dark ritual priest of gix priest of gix hypnotic specter ee karşıdakinin ne yapmasını bekliyorsunuz ki bu açılışa. Tabiki hiçbişey bu kartların temini de çok zor diil fakat benim fikrimce bütün dengeleri alt üst ederler. Tabiki böyle bir şeyi de istemeyiz değilmi? Ama belki şöyle olabilir extended ı biraz daha genişleterek oynayabiliriz fakat bunun içinde çok kapsamlı bir çalışma ban list çıkarılması filan lazım katılımın yüksek olması ve turnuvanın izmirde yapılması durumunda ben bu konularla uğraşmaya gönüllüyüm. Siz sadece hangi editionlardan kartlarınız olduğunuzu söyleyin. mantıklı olanı extendedı 3 edition daha genişletmek olabilir bence daha eski kartlar gittikçe dengesizleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stillwind Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Misal ben arkadasimin deckinden biliyorum. Adamın acilisi aynen soyle. 1. turn: Forest, Llanowar Elf 2. turn: Swamp, Dark Ritual, SPIRITMONGER ! O anda oyun bitiyor zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ritual Banned[signature][hline]Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stillwind Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ritual banned ama adam oynuyor :) yapacak birsey yok eli tutulmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 tabi kombinasyonlar hiç bir zaman bitmiyor o yüzden diyorum ya bi sınır bi ban list getirilmesi gerek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Valla kardeşim yeni deckim yok eskisiyle oynuyorum, ritual fln hepsini kullanıyorum, sıkıysa suratıma banned deyin :D[signature][hline]There is no Emotion; There is peace There is no ignorance; There is knowledge There is no passion; There is serenity There is no death; There is the Force Obi-Wan "Ben" KENOBi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 turnuvadan ban kartlar çıkartılırsa bi problem olmaz sırf type-2 oynamak ve oynamaya zorlamak magic oynatmak ve sevdirmek degil tamamen ticari bi bakış açısı olur eski kartların çok abarık olanlarınada çok abarık çözümler var yani olay dengeli. hemde seçme şansı bütün edditionlardan oldugu için desteler kesinlikle daha zengin ve kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: orkun97, 25 Şubat 2005 12:43 tarihinde demiş ki:eski kartların çok abarık olanlarınada çok abarık çözümler var yani olay dengeli. pek öyle diil aslında... yani komboları ya da hızlı açılışları kesmek zannettiğin kadar kolay diil. tabi force of will gibi şeyler çözüme yardımcı oloabilir ama kimde var? yani illa "istediğimiz gibi oynayalım" diyosanız dicek bişeyim yok ama emin olun tanımadığınız birileri gelir... tüm maçları ilk 4 tur içinde kazanır... siz de "vay bea" dersiniz arkasından... benim kişisel görüşüm. ps: magic'in eski bilgisayar oyunu Duels of the planeswalkersda deste kurarken banned restricted sınırları yok ve ben bi deste yapmıştım İLK TUR oyunu alıyodu(kendi başlayıp bitiriyor yani, adama hiç şans vermeden.) ve bunu ööle mükemmel açılışla filan yapmıyor; belli bikaç kartın olması yeterli ve şu ana kadar denemelerimin %75inde yaklaşık ilk 4 tur içinde bitirdi oyunu [destenin bugünkü değeri yaklışık $35000+ civarı][signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkp Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 İçinde kaç black lotus vardı :)[signature][hline]As you are, i was once , as i am , you will be... Deadman tomstone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miracle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Ya arkadaslar aramizda arkadaslarla yaptigimiz oyunlarda ban listesi belirliyomusunuz? He baktiniz banlanmasi gerekli kagitlar var magic the gathering sitesinde banlanan kagitlarin listesi var.Olmadi oradaki kagitlar banlanir. Ama amaç karma decklerle bisiler yapmak.Ayni seri kagitlarin hepsini biliyosunuz karsi tarafin neyle karsiniza çikip neler yapabilecegini tahmin edebiliyosunuz.Yani bu zevkli degil.Rakip öyle bir desteyle çiksinki arada dumur olun dimi ama:) Düsünsenize karsi taraf kötü bir deck le çikmis ne zevk alabilirsinizki.Sizi zorlayacakki zevkli olsun ve deck inizin nelere karsi zayif oldugunu görün. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 3..ama 4 de olurdu abartmak istemedim ehehe. isteyen deneyebilir decklist aşağıda... proxie yazıp oynayın isterseniz fal gibi .. aslında bazı kartları niye koymuşum ben de anlamadım 4 braingayser 4 ancestral recall 4 time walk 4 time twister 4 fastfond 3 mox sapphire 3 mox jet 3 mox ruby 3 mox emerald 3 black lotus 3 demonic tutor 3 disintegrate 1 mana flare 2 inferno 4 counterspell(bu son ikisini hani olur ya, bulamazsanız hiçbişey bari oyunu kaybetmekten kurtulmak için koymuşum ama sonra pek hoşuma gitmemeye başladı) 18 de dual land atın içine... volcanic island, underground sea, tropical island, boyou filan işte. veeeee.... elinizde ilk turn rakibi öldüren deste var.. adını ben koydum BrainScan ! nası? :)[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ya tabi ki arkadaşlar arsında oynarken "bu kart banned" diye ağlamanın alemi yok .. ama wizards da şunu istiyor; oyun olsun.. yani hemen şemsiyeyi açmasın birisi.. gerçi hala var şemsiyeler (ör:scepter/chant ) ama wizards herkes büyü oynasın, yaratıklar saldırsın büyüler konuşsun vs vs filan istiyo sanırım.. counterspell'i basmamak da bence bunun işateri... ps: yukarıda fastfond yazdığım şey fastbond olacak;pardon[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 arkadasım ne anlamı var bu yazdıklarının bi söylermisin. Bu destenin yarısı ban yani turnuvada banli kart kullanamazsın ikincisi gel yap bu dedigin desteyi ben kendim bi turnuva düzenliycem 1000 dolar ödüllü ve sen istedigin kartı sokucan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 adam demiş zaten oyunda yaptım , şu andaki değeri 35000 dalırs diye...[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 30 En üst düzey Türk tanker -- Bayat , 23 Şubat 2005 15:01 tarihinde demiş ki: Tek elle yazmak zor degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 peki bunun turnuva forumuyla ne alakası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 peki arkadaşlar madem bu kadar istek var gün belirleyelim T1 turnuva düzenleyelim not t1:bütün kartlar dahil bi kaç restricted cart var o kadr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrathchild Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 izmir de mi olcak t1 turnuva[signature][hline]"Nothing can stop the power of life-- not even death." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Ben düzenlersem izmirde olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miracle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Yapalim hocam ben ve 4 arkadasim haziriz yani yapalim tabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar