Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

r3rc3 hakkinda?

Ungood

Öne çıkan mesajlar

Benim burda sorucagım sorulara bir cogunuzn sinirlenecegini biliyorum ama arama yaptım r3rc3 diye arattım ama bütün topiclerde indirilecek yerler soruluyor ama hic kimse indirdikten sonra nasıl kurulacagını anlatmıyor. Bende kendim yazmış oldugum full sosaria scpleri var ve 55i den sıkıldım bir yardım ederseniz r3rc3 e gecmek istiyom eger r3rc3 den başka tavsiye ettiginiz bir versiyon varsa onu da kullanabilirm ama yeterki yardım edin bi türlü beceremedim kurmayı calıstırmayı siz bana baştan anlatırsanzı sevinirim.
Başka bir sorum da şu rideable dragon ve beralar binebilecegim verdata oalrak hell's temple sitesini verdiler ama ben o siteden hic ama hic bişey anlamadım lutfen oyle bir verdatanın tam download ebebilecegim bir verdata varmı? (bu konudada kızmayın arama yaptım ve verilen sitelrin %98 i kırık link digerleri ise bi hell's temple nin ki bi de uobrasilin ve ikisini de anlamadım valla)
Sosyal ağlarda paylaş

kurulumu cok basit arkadasım sphere55i yi ilk once C:/ ye sonra scripts klasorunu siliyorsun r3c4 u atıyorsun alsana kuruldu ve oradaki .txt dosyalarından birinde scriptler netur değişiklikler oldugunuda yazmıs olması lazım kendi scplerinide ona gore degiştirirsin. :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...