DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 görsel sanata acmayı düşündüm ama alakasız geldi umarım yanlış etmemişmdir sizce hangisi daha ii?[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Ne lan bu tip ne lan bu küpeler :hrr:[signature][hline]Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 üst[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Kapansın meyhaneler, Açılsın Camiiler Secde edin dostlar secde edin Ulu yaratıcı ALLAH için....[signature][hline]Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 faşo musun kardaş[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 abilerim ablalarım kardeşilerim dostlarım rica ederim acil valla şu foto işi gelen tüm yorumlar için şimdiden teşkür ederimde tipmle gecceniz dalgalrınz ve imzam hakkımda yorumlarınzı biraz erteleeseniz ben şu foto işini halledenene kadr lütfen çok rica ederim bu topic temiz klasın birazcıkda yorumları daha raat şeetribelirm teşkürler,sevgiler saygılar[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Sarhoşum...[signature][hline]Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 üst[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 fotorafcının pcsini işgal ettim adam uyuz olduu yorum yorum lütfeean ühü[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 alttakini bok etmişsiniz üsttekini koyun işte[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 öllw uraşıodum canım sıkılmıştı öle oldu iştea llttaki benim biraz hoşuma gitti hmm acaba oldumda soriyim dedim hmm üstteki iyi ya onu koyim valla koyom artık teşkür ederim yardımlar için şimdi imzam ve tipim hakkımda istediinz yorumu yapabilirsinz bide "zümrüüettem başka yerda cektirmeeam ııııy" diyen gençliğe nispet olsun die resmin altına "ZÜRBÜK" yazduum şöle oldu işte son hali [signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 28 Şubat 2005 15:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: John_Petrucci, 28 Şubat 2005 14:55 tarihinde demiş ki: faşo musun kardaş [signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: John_Petrucci, 28 Şubat 2005 14:55 tarihinde demiş ki: faşo musun kardaş alakaya maydonoz...[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bence kabul ederlerse arkadan güzel çekilmiş bir fotoğraf koy.. ahah harbi çok gsel olur tüm sayfalarda bole zümrüt resimleri seninki arkadan..[signature][hline] [Bu mesaj nedanko tarafından 28 Şubat 2005 15:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Abisi sen üsttekini koy[signature][hline]Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 resimde sigara fln olmadıkça her tür resim konualbilio kabul edilir yani ben çöp adam çizip koymayı düşünüodum aslında o akrdan çekme fikride iiymişte yüüzüm görünsün böööle arkdaşlarıın yıllığına bakan hatunlar "ayy inanamıom çoğk şekear bu çocuuk nosu varmıııığ" die nmu ister sonra yüzümü görpüte(hmm) o yüzden değil tabide yüzüm görnsün[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bole işaret parmaklarınla resmin aşağısını göster. call this number yaz o zaman. orayada bir no koy :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 nedanko +1[signature][hline]Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 heh oda iiymiş ama o zaman "ahaney parağlk oğlana bak hele du bi arayak" diyennlere yada ahizeye üfletmek isteyenlere acık kapı bırakmış olurum yok en iisi hatunnlar o noyu koaly bulamsın zaten uraşsınalr biraz evet evet[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 28 Şubat 2005 15:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 eeeeeeeeee sende koycaksan koy allahım yaaaa hem acelem var dio hemde gırgır yapıo[signature][hline]Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 güzelim üsttekini koydum ya altına zürbük yazıp artık koydum geyik aşamasına geçtik evet evet[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 O zaman de ki; Numaramı öğrenmek isteyenler için bir puzzle yaptım.. Şimdi olduğunuz yerden kalkıyorsunuz. En yakın Tekel bayisine gidip bir absolut kapıyorsunuz.. Emel cad. Mısır sok. No34/6 'nın kapısından girip 10 adım ileri 5 adım sağa dönüyorsunuz. Orada göreceğiniz bornozun altında size yeni bir ipucu var diyip olayı gizemleştiriyorsun.. Tabii gerçek adresini girip, adımlarıda yatak odasına gelecek şekilde düzenliyosun. Ha unutmadan, o gelince üstünde bornozun olsun ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ben kendimi hayatımın kadınına saklamaya karar verdim yapmam öle şeyler yada yaparım absoulut girince devreye çok şey değişeblir (sarhoştum,hatırlamıorum)[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 yıllar sonra baktığında sana bi şeyler ifade edecek bir fotoğraf koy. pişman olmayacağın, ah eski günler diyeceğin ve günlerce hakkında konuşabileceğin bişey olsun ki yıllığın anlamı odur.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: John_Petrucci, 28 Şubat 2005 14:53 tarihinde demiş ki: üst +1[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar