Lokman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Ya beyler cok aramadim aslinda ama sebebi var iste öss ye hazirlaniyom.Thecoderin yazdigi linke baktım ama girmiyor sayfaya ulasilamiyor.Bana binek olarak runo tipi serverlarda binilen bocek ve ayı scpleri ayrica dragon scp si istiyorum yani (Bear,dragon,böcük ) bu scpleri istiyorum yani serverda onlara binmek istiyorum bilmiyorum anlata bildim ayrica sphere 55i kullaniyorum bilginize yardimci olursaniz sevinirim.. Tesekkurler..[signature][hline]Bilgini Efendisi Olmak İçin Çalişmanin Kölesi Olmak Gerekir
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 aramana gerek yokkki bak ustte senin icin arama butonu var =) bas ona yaz bear diye anla yane verdata.mul patchlemen lazim[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=29346 bu forum baslıgı altında sanırım aradıgını bulabilirsin..[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
Lokman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Ya benim anlatmak istedigim zamanimi olmamasi lutfen bana scp leriyle beraber verdatasini yolluycak varmi ya...[signature][hline]Bilgini Efendisi Olmak İçin Çalişmanin Kölesi Olmak Gerekir
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 orada zaten linki var nerden temın edebilecegın de var once oku :)[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
Lokman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Murat abi link calismiyor o kadar salak degiliz herade yaani :D link calissa gircem de iste yok girmiyor ilgilenmicekmisin. .[signature][hline]Bilgini Efendisi Olmak İçin Çalişmanin Kölesi Olmak Gerekir
Lokman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Ya bi kactane buldumda binemiyorum canta acılıyor binmeye calistigim zaman deli olcam ya Help me!!!!![signature][hline]Bilgini Efendisi Olmak İçin Çalişmanin Kölesi Olmak Gerekir
Lokman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bi Allahin kulu yok mu ya kimse bilmiyormu sorunu soyledim Yardimm :D[signature][hline]Bilgini Efendisi Olmak İçin Çalişmanin Kölesi Olmak Gerekir
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 sabır da bir erdemdir... zamanında 1 hafta aradıgım oluyordu..[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
Lokman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Ya Murat abi eremdirde :D Öss olmassa inan 3 ay ararım ama bulurumda yani onun icin surda arklarla dalga gecelimdedik yani kizma seni severim :D abim benim :D yardim edin :D demek sucmu yani....Bi kazanaydik Öss yi Ayrıca Öss adalarına basarılar dilerim ama (İyi puan cıkarıp bizim sansimizi azaltmayın :D sakaydi )[signature][hline]Bilgini Efendisi Olmak İçin Çalişmanin Kölesi Olmak Gerekir
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Lokman, 28 Şubat 2005 16:44 tarihinde demiş ki: Ya Murat abi eremdirde :D Öss olmassa inan 3 ay ararım ama bulurumda yani onun icin surda arklarla dalga gecelimdedik yani kizma seni severim :D abim benim :D yardim edin :D demek sucmu yani....Bi kazanaydik Öss yi Ayrıca Öss adalarına basarılar dilerim ama (İyi puan cıkarıp bizim sansimizi azaltmayın :D sakaydi ) öss de herkese basarılarda benım pek alakam yok yaş itibarı ile heheh arıyorum senın dosyaları bu arada bulursam buradan hemen link verıcem ahh ahh yaslanıyorum 31 olduk ha unutmadan yaşım ile sizler bi espri yapmadan once hemen belırteyım içinizde patlasın :)[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
Lokman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bulursan iyi olur sende varsa msn yi aciyim :D gonderi ver yani :D bana evden izin aldık dersanede biliyorlar agzıma .... :d yani..[signature][hline]Bilgini Efendisi Olmak İçin Çalişmanin Kölesi Olmak Gerekir
Lokman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Beyler Pardon ama istedigime hala ulasamadım İlgilenen veya bilen yok mu Ya :([signature][hline]Bilgini Efendisi Olmak İçin Çalişmanin Kölesi Olmak Gerekir
Larethian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bence sen öss ye dewam et çalışmaya ...[signature][hline]PvP Shard Timatau Online Acildi Tr-Game: Everything About Games. Powered by Ada.net Krisha From Lowca [SwG]
Lokman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Ya Bilen yok mu ya sabahtan beri bekliyorum off......[signature][hline]Bilgini Efendisi Olmak İçin Çalişmanin Kölesi Olmak Gerekir
keyn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 arkadaşım bununla ilgili forumda arama yaparsan daha fazla bilgiye ulasırsın misal ben acmıstım boyle bir konu dragona falan binme diye verdatayla ilişkili bişey forumda arama sadece :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Öne çıkan mesajlar