bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 selam arkadaslar ben bi kulucka yaptim tek tıklandıgında ustunde kac dakka kaldıgını gostermesi icin ne yapcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 On=@Click message bunu iteme ekle. dakika olarakta message /60> // tam hatırlamıyorum kardiş edik: yada var timmee var.timmee = /60> message hatırladıgım kadarıyla boyle olması gerek. [signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics [Bu mesaj kaan0489 tarafından 28 Şubat 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 sagol kaancim oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 herzaman yardıma hazırız butun patilerle beraber yalnız soyle hazırcılık yapmayalım boyle ufak tefek takıldıgımız noktaları soyleyelim ( kızım sana soyluyorum gelinim sen anla! )[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar