Seregwethrin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: MonTezaus, 27 Şubat 2005 12:39 tarihinde demiş ki: lovecraftın baya bi öyküsünü bulup yolladım onu banada yollayabilirmisin [email protected][signature][hline]www.Doruan.com Türkiyenin ilk ve tek bilgisayar üzerine kurulu, bilgisayar döküman arşivi ve bilgisayar haberleri yayınlayan sitesi... Windows XP'nin otomatik olarak internetinizin %20'sini çaldığını biliyormunsuz? Yada Hotmailinizi 250mb yapabileceğinizi? Hepsi burada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bende mail attım çok sağol güze lbir uygulama olmuş daha bulursam yollarım. Ayrıca burada burada bilgisayarla ilgili birkaç güzel döküman bulabilirsiniz buldukça siteye atıyorum...[signature][hline]www.Doruan.com Türkiyenin ilk ve tek bilgisayar üzerine kurulu, bilgisayar döküman arşivi ve bilgisayar haberleri yayınlayan sitesi... Windows XP'nin otomatik olarak internetinizin %20'sini çaldığını biliyormunsuz? Yada Hotmailinizi 250mb yapabileceğinizi? Hepsi burada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 arkadaşlar o şifreyle gmail.google.com adresinden direk giriş yapamıyorsunuz, önce peer2mail programını yüklemeniz gerekiyor ki adresini belirmiştim ki buradan kullanımıyla ilgili bilgi de edinebilirsiniz, paylaşım imkanı artsın diye p2m hesabı oluşturayım dedim sadece[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: asinanyavuz, 27 Şubat 2005 21:49 tarihinde demiş ki: şifre hatalı diyor. p2m de öhöm öhöm...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 attım bende[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: asinanyavuz, 28 Şubat 2005 20:15 tarihinde demiş ki: said: asinanyavuz, 27 Şubat 2005 21:49 tarihinde demiş ki: şifre hatalı diyor. p2m de öhöm öhöm... ((1rm70ramwtrAmKM=)) bunu notepad e paste et, oradan kopyala fazla karakter almamak için, ondandır belki[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar