Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E-Kitap paylaşalım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
MonTezaus, 27 Şubat 2005 12:39 tarihinde demiş ki:
lovecraftın baya bi öyküsünü bulup yolladım

onu banada yollayabilirmisin

[email protected][signature][hline]www.Doruan.com

Türkiyenin ilk ve tek bilgisayar üzerine kurulu, bilgisayar döküman arşivi ve bilgisayar haberleri yayınlayan sitesi...

Windows XP'nin otomatik olarak internetinizin %20'sini çaldığını biliyormunsuz? Yada Hotmailinizi 250mb yapabileceğinizi? Hepsi burada...
Mesaj tarihi:
Bende mail attım çok sağol güze lbir uygulama olmuş daha bulursam yollarım.

Ayrıca burada burada bilgisayarla ilgili birkaç güzel döküman bulabilirsiniz buldukça siteye atıyorum...[signature][hline]www.Doruan.com

Türkiyenin ilk ve tek bilgisayar üzerine kurulu, bilgisayar döküman arşivi ve bilgisayar haberleri yayınlayan sitesi...

Windows XP'nin otomatik olarak internetinizin %20'sini çaldığını biliyormunsuz? Yada Hotmailinizi 250mb yapabileceğinizi? Hepsi burada...
Mesaj tarihi:
arkadaşlar o şifreyle gmail.google.com adresinden direk giriş yapamıyorsunuz, önce peer2mail programını yüklemeniz gerekiyor ki adresini belirmiştim ki buradan kullanımıyla ilgili bilgi de edinebilirsiniz, paylaşım imkanı artsın diye p2m hesabı oluşturayım dedim sadece[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ]

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
attım bende[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Mesaj tarihi:
said:
asinanyavuz, 28 Şubat 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
said:
asinanyavuz, 27 Şubat 2005 21:49 tarihinde demiş ki:
şifre hatalı diyor. p2m de

öhöm öhöm...

((1rm70ramwtrAmKM=))

bunu notepad e paste et, oradan kopyala fazla karakter almamak için, ondandır belki[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ]

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
  • Yeni Oluştur...