Zopik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 elimde bir sürü e-book var. onları yavaş yavaş düzenleyip gmail hesaplarıma aktaracağım. muhtemelen google çökene gmail kapanana kadar orda kalacaklardır :p diyorum ki yüklerken nasılsa liste çıkarmak zorunda kalacağım. yahoo groups tadında bir mail list oluşturayım yeni açtığım hesapta. yüklediğim her kitap sizin mailinizede gelsin. ilginizi çekmiyorsa silersiniz. hem bendekiler bir işe yarar bu sayede hemde ebook arşivim genişler. [email protected] a boş birer mail atarsanız listeyi oluşturmaya başlayacağım. 10-15 kişi kadar toplanıncada yüklemeye başlarım. boş mailin yanı sıra -elinizde varsa ve göndermek isterseniz- kitapta gönderirseniz sevinirim. [Bu mesaj Zopik tarafından 20 Şubat 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Peki ağırlıklı olarak nedir bu kitapların konuları? Roman FRP Rulebook Yasa dışı işler nasıl çevrilir? Ders kitapları...?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Aslına bakarsan hepsinden var. Oldukça fazlalar ve çok fazla dağılmış durumdalar. O yüzden şundan şu kadar diyemiyorum. Bu olay bahanesiylede düzenlemiş olucam işte ... Yinede öyle sanıyorumki bilgisayar, elektronik ve frp kitapları ağırlıktadır. Dilleri türkçe ve ingilizce. Araya bir kaç tane almanca karışmıştı sanırım fakat anlamadığımdan silmişimdir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 :) iyidi ya Almanca... Paylaşırdık. Her neyse... İlgileniriz tabi[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 almancan iyimi, bişi isticem senden iyiyse:)[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bence süper zopik hemen sana bir mail atayım bari... sağolasın[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bende attım, özellikle türkçe kitapları paylaşırsan sevinirim türkçem çok iyidir :D[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ilk ben katıldım =) başkan olcam ben[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ol tabi. hatta mailleri ba$kan atarmi$. oyle diyolar. (bu salak gmail in mail list i yokta.. ehueueuueuhe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: moriteri, 21 Şubat 2005 12:42 tarihinde demiş ki: bence süper zopik hemen sana bir mail atayım bari... sağolasın evet evet bence de Zopik süper :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 evet türkçelerden başladım zatende önce ne yükleyeyim hangi türden başlayayım bilemedim. bundan sonra mail atan olursa bi zahmet istediği/ilgilendiği alanı da yazıversin ona göre devam edeyim. benim için bişey farketmiyo çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 sen 1 meleksin :utaniem:[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Bende yararlanmak isterim inglizce türkçe farketmez teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: vimpir, 21 Şubat 2005 12:53 tarihinde demiş ki: bende attım, özellikle türkçe kitapları paylaşırsan sevinirim türkçem çok iyidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bende attım kardeş[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Herkez Atsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FBarish Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bende boş mail attım... her türden atarsan sevinirim ortaya yap bi karışık be usta :)[signature][hline]Imagine a Life without Limits..!! ---------------- ForumKahvesi - Sıcak Dostluklar için Bir Yudum Kahve.. www.forumkahvesi.com www.forumkahvesi.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Diagnostic-Code: smtp;552 5.2.2 This message is larger than the current system limit or the recipient's mailbox is full. Create a shorter message body or remove attachments and try sending it again. iki mail adresinde sorun ya$iyorum. ikiside hotmail. mumkunse maillerinizi kontrol edin. mail box'iniz dolu ise bo$altin. lakin iki ki$iye inatla gitmemekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bana gelmemiş ama mail bomboş zaten =/[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 listede sadece 3 adet hotmail den mail adresi var fakat ikisinde uyarı veriyor. sanırım attach edilen dosyanın boyutu yüzünden. iki mail daha yolladım listeye onlar için uyarı gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Abi güvenmeyin şu herife mailları toplayıp spam listesi oluşturmaya çalışıyo nekadar lapinsiniz hemen yediniz :P[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 evet aynen öyle. 10 mail adresi topladım bile. 100 olsun reklamlarla parayı kıracam. tanesini 0,1 cent ten 1 milyon firmaya satsam hede hödö ............. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FBarish Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 hangi prg. la açılıyor bunlar ?[signature][hline]Imagine a Life without Limits..!! ---------------- ForumKahvesi - Sıcak Dostluklar için Bir Yudum Kahve.. www.forumkahvesi.com www.forumkahvesi.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Bu arada E-booklar bukadar çoksa baya yer kaplarlar bende zopik'e email adresini kaydettirene gmail davetiyesi göndereyim. Hizmette sınır tanımıyoruz Zopik&Vodan Spamming A.Ş :p[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 öncelikle winrar türü bir program ile sıkıştırılmış halini açmalısınız. sonrasında uzantıya göre program kullanmanız gerekiyor. genelde altına not düşüyorum fakat burayada yazayım tabi. lit uzantılı olanları microsoft reader ile pdf uzantılı olanları acrobat reader ile doc uzantılı olanları ms word ya da open office türü bir programla txt uzantılı olanları canınız neyle isterse pdb uzantılı olanları ise doc reader ile okuyabilirsiniz. fakat pdb leri genelde convert edip yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar