Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PREPARİNG MAGAZİNE

Micheal_

Öne çıkan mesajlar

Git hocana sor.
Burası Avrupa Yakası mı, kim bilecek burada?[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Sosyal ağlarda paylaş

hehe bizde yapmıştık lise hazırlıkta 2 kişi ortak dönem ödevi olarak... hatta utanmadan aynı ödevi lise 2 de ben bidaha kullanmıştım bilgisayardan yeni çıktı almak suretiyle.

önerim: THY nin uçuşlarda verdiği dergiler var. onları edin. bi tarafında türkçe, bitarafında ingilizce yazar ve senin işine yarayacak konuları da içerir... çok magazin olmasa da dergiye koyabileceğin şeyler var.. yer tanıtımları mesela..

bu magazin dergilerini edin.. zaten genellikle eğitim seviyesi düşük adamlar yazdığı için cümleler oldukça basit olur ve ingilizceye kolay çevirirsin.

Birde... Bi gecede bitirilecek ödevlerden değildir... En az 10-15 gün sürer... Sakın yumurtanın dayanmasını bekleme :)[signature][hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

aha ben de hazırlığım.bana da ingilizce site hazırla dedi bi de elimlen yazcakmışım :(

seninki iyiymiş you lucky!
ya internet sitelerini falan araştırsana ya da al bi tane magazin dergisi çevir ingilizceye alın hocam budur de;)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eno, 28 Şubat 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
o elinle yazacaksın diyen hocaya bilgisayarda yazıp götür... kabul etmezse müdürle görüş... ss metoduyla kabul etsin..

eğer ingilizcen de fena değilse kasıp bırakamaz sınıfta gıcık olup merak etme. lisenin öyle bir güzelliği var... mahkemeye verebiliyorsun ve halledebiliyorsun.

ya saçma saçma işler yapıyo hadi içeriğini yazdım sitenin görev çubuğu kapat büyüt düğmelerini falan da istiyo:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...