Micheal_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ben 14 yaşındayım hazırlığımda hoca bunu dönem ödevi verdi nedir bu dava allasen?[signature][hline]iyaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Dergi yapacakmışsın.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micheal_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 avrupa yakasımı lan burası :)[signature][hline]iyaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micheal_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 nasıl dergi yapcas yahı.[signature][hline]iyaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Git hocana sor. Burası Avrupa Yakası mı, kim bilecek burada?[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micheal_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 nasıl istiyosan öle yap dio hoca çakcam kafayı.[signature][hline]iyaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micheal_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bende anlamadım felç bişi.[signature][hline]iyaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 hehe bizde yapmıştık lise hazırlıkta 2 kişi ortak dönem ödevi olarak... hatta utanmadan aynı ödevi lise 2 de ben bidaha kullanmıştım bilgisayardan yeni çıktı almak suretiyle. önerim: THY nin uçuşlarda verdiği dergiler var. onları edin. bi tarafında türkçe, bitarafında ingilizce yazar ve senin işine yarayacak konuları da içerir... çok magazin olmasa da dergiye koyabileceğin şeyler var.. yer tanıtımları mesela.. bu magazin dergilerini edin.. zaten genellikle eğitim seviyesi düşük adamlar yazdığı için cümleler oldukça basit olur ve ingilizceye kolay çevirirsin. Birde... Bi gecede bitirilecek ödevlerden değildir... En az 10-15 gün sürer... Sakın yumurtanın dayanmasını bekleme :)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 çok kötü bi iş bende yapmıştım.böyle al bikaç dergi.yaparsın ordan.[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 aha ben de hazırlığım.bana da ingilizce site hazırla dedi bi de elimlen yazcakmışım :( seninki iyiymiş you lucky! ya internet sitelerini falan araştırsana ya da al bi tane magazin dergisi çevir ingilizceye alın hocam budur de;)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 o elinle yazacaksın diyen hocaya bilgisayarda yazıp götür... kabul etmezse müdürle görüş... ss metoduyla kabul etsin.. eğer ingilizcen de fena değilse kasıp bırakamaz sınıfta gıcık olup merak etme. lisenin öyle bir güzelliği var... mahkemeye verebiliyorsun ve halledebiliyorsun.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Eno, 28 Şubat 2005 01:51 tarihinde demiş ki: o elinle yazacaksın diyen hocaya bilgisayarda yazıp götür... kabul etmezse müdürle görüş... ss metoduyla kabul etsin.. eğer ingilizcen de fena değilse kasıp bırakamaz sınıfta gıcık olup merak etme. lisenin öyle bir güzelliği var... mahkemeye verebiliyorsun ve halledebiliyorsun. ya saçma saçma işler yapıyo hadi içeriğini yazdım sitenin görev çubuğu kapat büyüt düğmelerini falan da istiyo:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Oha Web Browser ne güne duruyo afedersin sayın hoca... Kapat kolay da simge durumuna küçültü de kandırırsın "javascript:window.blur();" ile :D De büyüt küçült nası olacak bilmiom :D[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar