Darkraven Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 İndirdiğim tinker menüsünün en üstüne bunları ekleyince çalışıyor. [ITEMDEF 01ebc] DEFNAME=i_tinker_tools TYPE=T_TINKER_TOOLS WEIGHT=2 CATEGORY=Items by Professions SUBSECTION=Tinker DESCRIPTION=Tinker's Tools SKILLMAKE=TINKERING 35.0,t_tinker_tools RESOURCES=4 i_ingot_iron ON=@Dclick DIALOG d_skill_tinkering Return 1 Ama bunu carpenter için değiştirince [Örn:SUBSECTION=Carpenter] çalışmıyor.Acaba nerede hata yapıyorum.Yardım edin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CLaiRVoYaNT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Birsey yapmiyosun ki hata yapasin :) Birazdan arklar yardim eder eheue[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkraven Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Golem scriptini de indirmiştim acaba onu nasıl tinker menüsüne eklerim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkraven Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Yardım lütfen.UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkraven Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 up :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Up[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar