Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tiki Gençlik ( ölsün hepsi )

Farogiven

Öne çıkan mesajlar

Canım yeni coorcuklarimi gördünmü yoo bende fuma var yok o suma dur amanın kuma olmasin

Aman yarrabi tiki olmakla marka giyinmeyi sakın karistirmayin ben marka giyerim ama tiki degilm Allaha sükür[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle kendini kasan işe yaramaz tikkylerden nefret ediyorum :hrr:[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!

[Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 28 Şubat 2005 09:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ölmesinlerde benden uzak olsunlar..

yolda sokakta yürürken başka kiminle dalga geçicez ölürlerse..yazık..[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream..

Kuşlar gelecek birgün beyazlığının arkasından..Kanatlarına tutunup sonsuzluğa uçacağız birlikte..Yıldızlara..Lullaby

| Sözlük |
Sosyal ağlarda paylaş

kırmızı puma + moşino gömlek + bumerang çarpan saç + isteğe bağlı olarak altın kolye.

o ye puş dis[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream..

Kuşlar gelecek birgün beyazlığının arkasından..Kanatlarına tutunup sonsuzluğa uçacağız birlikte..Yıldızlara..Lullaby

| Sözlük |
Sosyal ağlarda paylaş

Aa öyle deme, o zaman bizim okulun yarısını katletmen gerekir hehe.

İyi adamlar vardır ya, genelleme yapmak kötü[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise

Aşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur.
Sosyal ağlarda paylaş

kıyafete gorunume gore çok sert degerlendırme yapılmış aslında cogu da oyle ama tanımak gerekır ınsanları :)[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

üstünde bu kdar muhabbet döndürülecek insanlar deiller işte.kategorize etmemekde lazım her marka giyen de çok boş olmuyo.ne kadar %80i öyle olsada.
beni en çok rahatsız eden aynı tondaki sarı saçlar.bi değişiklik yau..[signature][hline]aşk böceği
la petite ezique

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...