Selamon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Eveeet, sağolsun son zamanlar da Arka Bahçe Yayıncılık çizgi roman olayının üzerine daha da bir sıkı eğilmeye başladı. (Bunda Dragon Lance i Ankira ya kaptırmanın da etkisi büyük tabii) X-MEN Renkli Türkiye'de bir ilk gerçekleştirdi ve orjinal renkleriyle piyasaya sunuldu, üstelik 15 günde bir yayınlanıyor. Ultimate-Spider Man ve Ultimate- X MEN de bayaa bir satmaya başladı. Neyse asıl amacım haberler vermekten ziyade sizin çizgi romanlar hakkında ki görüşlerinizi almak. Okur musunu? Okursanız hangilerini okursunuz? Bunlar hakkında neler düşünürsünüz? Yorumlarınızı bekliyorum...[hline]Spartan Selamon - Gururlu Tepe Cücesi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 bu konu ıle ılgılı daha dun acıldı bır forum :)[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Hadi ya. Demek ki sırf sabaha karşı forumlara gelmenin bu gibi sorunları olabiliyo. Takip edemedim. Ama ne olcak canım benim gibi onu kaçıranlar vardır buraya yazarlar görüşlerini.[hline]Spartan Selamon - Gururlu Tepe Cücesi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.