Selamon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Eveeet, sağolsun son zamanlar da Arka Bahçe Yayıncılık çizgi roman olayının üzerine daha da bir sıkı eğilmeye başladı. (Bunda Dragon Lance i Ankira ya kaptırmanın da etkisi büyük tabii) X-MEN Renkli Türkiye'de bir ilk gerçekleştirdi ve orjinal renkleriyle piyasaya sunuldu, üstelik 15 günde bir yayınlanıyor. Ultimate-Spider Man ve Ultimate- X MEN de bayaa bir satmaya başladı. Neyse asıl amacım haberler vermekten ziyade sizin çizgi romanlar hakkında ki görüşlerinizi almak. Okur musunu? Okursanız hangilerini okursunuz? Bunlar hakkında neler düşünürsünüz? Yorumlarınızı bekliyorum...[hline]Spartan Selamon - Gururlu Tepe Cücesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 bu konu ıle ılgılı daha dun acıldı bır forum :)[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Hadi ya. Demek ki sırf sabaha karşı forumlara gelmenin bu gibi sorunları olabiliyo. Takip edemedim. Ama ne olcak canım benim gibi onu kaçıranlar vardır buraya yazarlar görüşlerini.[hline]Spartan Selamon - Gururlu Tepe Cücesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar