ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Ya millet benim ewde cable war 64k bazen status imleci yanıp sonuyor ve internete girmiyor.. Bunun nedeni benim bilgisayardan mı acaba ? Bu status dediim de cable modemi war ya kutucuk seklinde ordaki status bu arada ...[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein
sharky Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Bunun nedeni o anda kablonet'te veya modeminde oluşan bir sorun. genelde %90 kablonet'te. Kablomodeminin loglarina bakarsan anlarsin zaten. Gelde T3 Timeout gibi şeyler yazar. ( http://192.168.100.1 )[hline] -ee
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 cok saolasın korktum bi an :D[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 belkide borçtandır benım öyleydı
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 hatta plink diye ses de geliyo dimi arkasından bende de oluyo o ya.[hline]Ben varya ben, biraz önce ya da birazdan da önce demişim ki: coca olan kola pepsi olan kolayı çarpar böler toplar hatta kosinüsünü bile alır.
Öne çıkan mesajlar