vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Çok seviyesiz bence.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Bence süper.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 açmayacaksın bu konularda topic fln en iyisi :)[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Bazen gercekten yardımı dokunanlar oluyo bazen de böyleleri cıkıyo napayım...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 derviş söyler sözünü sabret dört aç gözünü sonunda bul kelamın özünü düşünün canlar nedir çözümü?[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 babacum sana bi saz verelim abi sen kendini taşa toprağa falan vur:)[signature][hline]The smile on your face lets me know that you need me There's a truth in your eyes saying you'll never leave me The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall You say it best when you say nothing at all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 vurma yollara azap olur abazaya el ver azad olur bam telini titret ayar olur ders ver insana ihya olur olmam olmam can dost forumlara daha atmam post sırtımda kurt post ben anlatırım dinleyen gelsin[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: BabacumMostors, 26 Şubat 2005 13:01 tarihinde demiş ki: vurma yollara azap olur abazaya el ver azad olur bam telini titret ayar olur ders ver insana ihya olur olmam olmam can dost forumlara daha atmam post sırtımda kurt post AQ CONN LOST Olsa daha güzel olurdu :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Bir yazı vardı; iki çok samimi arkada$ birbirlerine açılamıyorlar ama birbirlerini delicesine seviyorlar istemeden ba$kalarıyla evlenip yaşam sürüüyorlar ardından biri ölüyor diğeri onun günlüğünü okurken onun kendisini sevdiğini öğreniyor bla bla blaa.. Böle olmasında :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Üfle güneşi sönsün, kalbim karataşın ayazına dönsün seni azrailim öpsün, tek dönümsün ömrüm!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 babacum yazıların mastturbatörler derneği yazısı gibi olmuş.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: reampage, 25 Şubat 2005 20:40 tarihinde demiş ki: said: fordcus, 25 Şubat 2005 20:36 tarihinde demiş ki: tecavüzet :) Olamaz böyle birşeyi aklından bile geçirmemelisin... haa bu arada tecavüzün ingilizcesi neydi video ariyim biraz invasion mı neydi[signature][hline][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Resimlerim || [i] Sen de birşey yazın [Bu mesaj -DoruK- tarafından 26 Şubat 2005 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 rape[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: vasortflam, 25 Şubat 2005 19:33 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben eski okulumdan bi kıza aşık oldugumu farkettim son gunlerde 3 4 kez gorustuk ama baş başa değildik. Kızla cok iyi arkadasım şimdi boyle birşeyler var içimde, cok hoslanıyorum hatta belki de aşığım. Sonunda olacakları dusunerek ne yapmalıyım? İyi bir arkadaslık sonebilir. Cok muallakta kaldım yardım edin lütfen. aynı şey bana da olmuştu ama seven taraf her zamanki gibi ben diildim.arkadaşım çeki,ne çekinee sölemişti.o an çok şaşırmıştım.ve düşünmeden kabul etmiştim fekat daha sonra saçma geldi ve ayrıldık şu an çok yakınız hala.bence bi şansınızı deneyin derim.ya da bi süre daha bekle bu belki geçici bi beğenidir kıza karşı olur bazen böyle sonra geçer..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Geçici bi beğeni olma durumu da var ama o arkadasımı cok eskiden beri güzel ve tatlı buluyordum bilmiyorum şansımı deneyeceğim...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Arkadaşlığınızı bitirme olayı da var . Dikkatli ol zincir taktır tekerlere hassas konu.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae G3NK-Ster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 valla aynı durum benim başıma geldi. kız benim çok iyi arkadaşımdı. fakat ben ona sonradan çıkma teklifi ettim ve o kabul etmedi. oda söyledi zaten sen benim çok ii arkadaşımsın fln filan diye. neyse zamanla kendimi toplarladım. ve hala çok iyi arkadaşız. eğer kızla zaten iyi geçiniyorsan kabul etmezse bile arkadaşlığını bitireceğini sanmıyorum. sadece araya biraz mesafe koyar o da zamanla geçer.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 o yüzden ben bi kıza bakarım şöle uzaktan.o kızla cıkma ihtimalimi dusunurum ve ona göre yaklaşırım o kıza.çıkma ihtimalim yoksa herturlu yakın arkadaş olurum.ama varsa uzaktan uzaktan merabalaşırım.samimi olmam.ona sen benim arkadaşımsın senle çıkamam deme fırsatını vermem[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Diablo güzel demişsin ah keşke ben de öyle yapsaymışım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar