verte Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 çiçek yetiştirme hakkında yardımcı olabilirmisiniz daha önce acılmıstı bu konu fgakat ben bulamadım acil lazım forum kirlilii için özür dilerim hepinizden rare ciceklerim ölmek üzerede): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 çiçek yetistirmek gibi bi scp mi yapmak istiyosun yoksa bole bi serverda oynuyosunda mantıgınımı anlamadım?* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 çiçek yetiştirme hakkında bilgi bir tablo hastalanınca hangi potları wericez gibi :) scriptle ilgiili deil yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: verte, 28 Şubat 2005 15:05 tarihinde demiş ki: çiçek yetiştirme hakkında bilgi bir tablo hastalanınca hangi potları wericez gibi :) scriptle ilgiili deil yane dediginden pek bir sey anlayamadim ama eger script konusunda sikisirsan bana gelebilirsin bende bunun alasi var :P yardimci olabilirim istiyorsan. [signature][hline]İyilik et, iyilik bul. [Bu mesaj skyly tarafından 28 Şubat 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bak boyle çiçek yetiştirmeeekkk istiyorum diye gelirsen olmaz guzel paticik forumlarımızda script sitesi acıldı oradan bir tane alıcan sonra anlamadıgın yerleri burada sorucan bizde sana yardımcı olucaz kolay gele :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar