WhiteDagger Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Arkadaslar giden gezen varmı bu 2 ulkeden 1 sini? Hangisi tatil için uygun olurki ? Şöyle 1 haftalık bir kaçamak yapmak istiyorum ama karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 fas diyorum bende[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tezer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Tavsiyem fastan yana.[signature][hline]Nation=El Morad LvL=4x Server=Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 2 sinede gitmek istiom iskandinav ülkeleri,st.petersburg,fas ve tunus görmek istediim yerler öelmeden once görmek isterdim hpsini bakaırz ama daha zamanım var[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 fas'ı dergilerden vs. gördüğüm kadarıyla çok mistik bi yer, gidilesi.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar