Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Petrol boru hattını delip petrol çalan adamlar...

Eno

Öne çıkan mesajlar

Zekaya hayran kalmamak elde değil... :) Adamlar Batman'da ev kiralayıp petrol boru hattına kadar 50metre tünel kazıyor ve hattı delip, vana takıp petrol çalıyorlar :) Saygı duydum açıkcası hehe

Yanlız, boruyu nasıl deldiler anlamadım? Kıvılcım saçabilecek şeyler kullanamazlar yanıverir ortalık.. Nesıl yapmış olabilirler?

Haber şöyle, ntv den...

-------------------
Batman’da, kiraladıkları bir evin bodrumundan, BOTAŞ’a ait petrol boru hattına kadar, 50 metrelik tünel kazan hırsızlar, petrol boru hattını delerek, eve yanaştırdıkları tankerle, petrol çaldı.
Karşıyaka Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde devriye gezen Hırsızlık Büro ekipleri, caddede bulunan bir evin önünde duran petrol tankerinden şüphelendi.
Yapılan araştırmada, BOTAŞ’a ait ham petrol boru hattının delindiği ve vana takıldığı belirlendi. Polis, olayla ilgili olarak, bir kişiyi gözaltına aldı. Petrol hattından ne kadar petrol çalındığı, yapılan incelemeler sonucunda açığa çıkacağı belirtildi.[signature][hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bunu Türkler akıl etmemiş Endonezya mıydı vala yalan olmasın orada bunu bi sektör haline getiren köylüler var geçen senelerde bi kaza olmuştu hatta.

Türkiyede de benim arkadaşımın babası Petrol Ofisinde Genel Müdür bu şekilde baskınlara gidiyo sık sık
Caminin içinden petrol çalanlar var TR de..

Enselenmeleride çok kolay yalnız. 2 denetleme noktasındaki basınç değerleri birbirini tutmuyorsa biryerde kaçak olduğunu anlıyorlar hemen..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Benim merak ettiğim olay bu borulardaki basıncın sabit bi değeri yok mu? sağından solundan delindiği zaman ölçümlerinde bi değişiklik olmaz mı? ilginç.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

bence zeka parıltısı gösteren bi durum değil , herkesin aklına petrol borusundan petrol kaçırmak gelebilir.hem de risk almak zekice midir tartışılır.

asıl cinlik o çinden ayakkabı getirip sağı bi şehire solu bi şehire yollatıp gümrüğün açık arttırmasından satın alan adamın yaptığıdır.hem dahice hem de yasal.[signature][hline][Magnifying Glass of Gnome Detection] in AH NOW!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
harvester, 28 Şubat 2005 07:36 tarihinde demiş ki:
Süpermiş, ben neden petrol müh. okuyorum yaa. Ders görmedende çıkartılıyomuş.
Arkadaş yanlış zamanda okumuyormusun bu okulu :D Dünyada petrol uruyor . Keske baska dallara yönelse idin ama bölümün neleri kapsıyor tam olarak bilmiyorum . İsminin cağrıstırdığı bu bana :D[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...