DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 HErkesler soru soruyor bende sorayım dedim. Bende WinXP ve Norton utilities 2k3 var. Defrag için WinXP nin kendi defrag programı mı yoksa Norton'un SpeedDisk programı mı daha iyi.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for?
Anason Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ben microsoftun defragına,norton un speed diskine verdiği önemi verdiği sanmıyorum demirciğim.o yüzden norton kullanırdım senin yerinde olsam.ama ilginç bişey speed disk den sonra microsot defragı,hdd nin defraga ihtiyacı olduğunu gösteriyordu.
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Ms 2k dan itibaren başka bir firmanın defrag programını kullanmaya başladı aslında yani işin ilginç yanı o şu anda kullandıkları defrag programını ben daha önce başka bir firmadan çekmiştim ve kullanmıştım 98 varken. 2000 ile değişti kendilerinin programı değil yani.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for?
Leopoldin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Norton utilities bence defrag için gereksiz yani çok bir şey fark etmez Win ile gelende her işi görüyor,yeterli yani.Norton utilities eğer yüklü ise speeddisk yap ya hatırladığım kadarıyla Notronda full bakım vardı tüm progları tektek çalıştırıyordu en iyisi o .
Öne çıkan mesajlar