circumciser Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 arkadaslar sPherei Remota Attım Ultıma Yuklu deil remote da Consoldan sErveri acmak istedim olmadi map0.mul bulunamadi dedi error -3 verdi bende map0.mul u ındırdın makıneye sımdı ultıma klasoru yapdım icine attım ama gene aynı hta ne yapmam lazım bılgınız varmı eksık dosyalardamı var yoqsa ultımayı yuklemem mı lazım remota acıl yarım.[signature][hline]Always Club Mode On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 gerekli 8 mul dosyası var bunları temin ettikten sonra sphere.ini den yarlarını yapman lazım //Where your UO installation is located. This will need: //map0.mul, statics0.mul, staidx0.mul, multi.mul, multi.idx //hues.mul, verdata.mul (if you have one), and tiledata.mul MulFiles=c:sphere ( buraya yazıcan mul leri nereye koyduysan. mul doyaları map0.mul verdata.mul anim.mul static0.mul staidx.mul hues.mul multi.mul multidx.mul diye hatırlıyorum bunları temin edip bi öle dene açmayı dip not : daha önce buna benzer mul doyasından ötürü açılmayan sever lar için açılan topicler var onlarıda araştır gerekli olan 8mul dosyasını tam olarak öğren.ben bunlar diye hatırlıyorum.[signature][hline] [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ya anim mul ne oyle ya 190mb rar liyon 110 mb ultımayı cekseydım keske off of :( herkes hazır servera konyor tabi bizim host da yuklemez uo yu upload sucks[signature][hline]Always Club Mode On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 nası herkez hazır baglantın 512k değil heralde hemen cekıosn ztn kurması dert sadece[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar