Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uo Auto Map

dexter

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Kullanan Birileri varsa bana yardımcı olun lutfen.Kafayı sıyırmak üzereyim 3 gune kadar çalışan program şimdi garipleşti sürekli bi noktayı gösteriyo 30 kere sildim yukledım update ettim ama bir turlu tekrar beceremedim bilen varsa lutfen bildirsin bekliyor oalcagım(Yane Acele alazımm)
Sosyal ağlarda paylaş

bende hiç bir sorun yok :) www.uoam.net miydi neydi indir gerçek adresinden bide sağ tıkla takip et die bişi var ingliş
tabi kly gelsin..[signature][hline]Loesendor
üzerime gelmeyin beni deli etmeyin ne verilecek hesabım var ne sorulacak günahım Aaaaaahhh
sağımı solumu göremez oldum dostu düşmanı seçemez oldum artık ben beni bilemez oldum çizdim oynamıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

2 gun kadar bende sorun yasadım. Dünden beri sorun yok. Siteden yada programla alakalı bi sorun gibi geldi bilgim yok.[signature][hline]Gamers Online Gaming World Web Sitesi
UOGateway
Gamers Zeus UO
uog://43BEB17039CBB93402CDB8E7025F2D9F
Gamers Kronos UO
uog://DBFA7AF3D48864E8E8D9AFCDCF03578B
Gamers Helios UO
uog://A9781EC3B5C6A99376BD84B509C437AD
Gamers Hades PvP UO
uog://CF4F1EEF83D21545995C0CEB4923B78C
Sosyal ağlarda paylaş

İlk once bi cartographer char acicaksin sonra secxtant diye bisi var onun cantasinda sari olucak ona cift tıklıcaksın bulundugun yerin koordinatlarını verir sana sonra uo map e giriceksin celibrate e giriceksiniz yukarıdan oraya bulundugunuz yerin koordinatlarını yazın ve ok a basın nerde oldugunuzu gosterir ve takip eder iyi eglenceler
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Daha önce hiç kullanmadım ama sana oldukça mantıklı bir fikir sunabilirim . Şöyle ki ; Ultima online'da haritanın katları vardır yani 0 dan + 255 ve -255 kadar giden katları vardır . Sende ekranın siyah gözükmesinin nedeni programın şuanda baktığı katın numarasının 0 olmayışı olabilir ...

Sadece bir fikir bi denemeni tavsiye ediyorum.[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|B_L

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 26 Şubat 2005 11:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...