dexter Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Arkadaşlar Kullanan Birileri varsa bana yardımcı olun lutfen.Kafayı sıyırmak üzereyim 3 gune kadar çalışan program şimdi garipleşti sürekli bi noktayı gösteriyo 30 kere sildim yukledım update ettim ama bir turlu tekrar beceremedim bilen varsa lutfen bildirsin bekliyor oalcagım(Yane Acele alazımm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 aynısını bendede yaptı trinsic acıklarında denızın göbeginde bi noktadada sabit :) ama işi cvozdum sabit haritadan az cok yon tayinimi yapıyorum :)[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Vallaha aynısını bende yapıyroum işte Ama bazı ınce noktalar olluyor kacırıyorum onun ıcın lazım heleki şimdi spawn arıyacam onsuz cok zor oluyor.Gemi ile açığa çıkınca yandım işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bende hiç bir sorun yok :) www.uoam.net miydi neydi indir gerçek adresinden bide sağ tıkla takip et die bişi var ingliş tabi kly gelsin..[signature][hline]Loesendor üzerime gelmeyin beni deli etmeyin ne verilecek hesabım var ne sorulacak günahım Aaaaaahhh sağımı solumu göremez oldum dostu düşmanı seçemez oldum artık ben beni bilemez oldum çizdim oynamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arbay_gamers Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 2 gun kadar bende sorun yasadım. Dünden beri sorun yok. Siteden yada programla alakalı bi sorun gibi geldi bilgim yok.[signature][hline]Gamers Online Gaming World Web Sitesi UOGateway Gamers Zeus UO uog://43BEB17039CBB93402CDB8E7025F2D9F Gamers Kronos UO uog://DBFA7AF3D48864E8E8D9AFCDCF03578B Gamers Helios UO uog://A9781EC3B5C6A99376BD84B509C437AD Gamers Hades PvP UO uog://CF4F1EEF83D21545995C0CEB4923B78C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 İlk once bi cartographer char acicaksin sonra secxtant diye bisi var onun cantasinda sari olucak ona cift tıklıcaksın bulundugun yerin koordinatlarını verir sana sonra uo map e giriceksin celibrate e giriceksiniz yukarıdan oraya bulundugunuz yerin koordinatlarını yazın ve ok a basın nerde oldugunuzu gosterir ve takip eder iyi eglenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 kurdum update etti ama harita simsiyah :( ve alakasız 1 yerde gösteriyor beni neden böle siyah??? map[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 up:([signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 up[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onur_ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 up up yerine biraz daha arama yapsan nasıl olur? Configuration bölümünü biraz daha kurcalamayı dene.[signature][hline]B@b senle k3nk olakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 pardon arkadasım ama yapmadanmı buraya post ettigimi dusunuyorsun? yapamiyorumki yardım ediyorum, aramada yaptım bole birsey bulamadım[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onur_ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ekran kartın görüntüleri güzel gösteriyormu? driverları tam olarak yüklümü? Yani ilk defa senden duydum açıkçası siyah map.[signature][hline]B@b senle k3nk olakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 daha oncede kurmustum bole bisi yoktu walla deli olcam 2 kere sildim yukledim olmuyor[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 :([signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 sizdede böle sihaymı gozukuyor mal???[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 yokmu bunun nedenini bilen birisi:([signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 :([signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bende ilk başda böyle çıkıyordu sönra normal harıtaya dönüyordu bi süre sonra[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Daha önce hiç kullanmadım ama sana oldukça mantıklı bir fikir sunabilirim . Şöyle ki ; Ultima online'da haritanın katları vardır yani 0 dan + 255 ve -255 kadar giden katları vardır . Sende ekranın siyah gözükmesinin nedeni programın şuanda baktığı katın numarasının 0 olmayışı olabilir ... Sadece bir fikir bi denemeni tavsiye ediyorum.[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 26 Şubat 2005 11:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 napmam lazım peki hala siyah 1 map sahibiyim :([signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 up:([signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 birisi bişi desin artık hep aşaya dusuyor:([signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: vimpir, 24 Şubat 2005 20:19 tarihinde demiş ki: :( allah rizasi icin birisi neden bole gozuktugunu solesin :( deli olucam ya :(, calibration yaptigimdada bunu veriyor, birisi elimden tutsun artık :([signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ya sesimi duyurabilmem icin illa koptuyemi cikmam lazım :D[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar