Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 heheh nasıl olsa en rahat kesebildiğin 2 class dimi sende az uyanık diilsin :)[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 SuperMario güzel oyundur :) Ama yinede söylüyorum, mage olarak priest ve roguelara karşı kaybederim ve burada kalkıpta kimse bana "Ben über mage'im, yenerim, ezerim vs. vs. vs." demesin.[signature][hline]Fear Me!.. Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 mesela ben warrior'ım şimdiye kadar acıalrın coccuğunu oynattım bundan sonrada acıların cocuğu olucak hatta dahada azileceğimi düşünü yorum lvl'la arttıkça, Blizzard bizi agro-holder olarak tasarlamış ama tank değilmişiz tek sıkımlık kurşun olarak herkez bize vurcakmış hemen ölücekmişiz olayımız buymuş peki dedik bizde blizzarda. Artık pvp dede taunt atarım mageler rogue larda illa bize dalar =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fah Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 gene rogu populasyonu mage ve diğer klasları katlm-amıştır herkese hayırlı uğurlu olsun[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar