Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Connection Problem

Darqainu

Öne çıkan mesajlar

şimdi ben derdimi komple açıklayacağım ve kapsamlı bilgi alabilirsem başka insanların da işine yaracağını umuyorum bu topiğin...
Ben odtüdeyim wowu yükledim ama update war 39mblık çok yawaş geliyor firewall var falan dedi zone alarm-avast kullanıyorum wowu oraya tanıttım windows firewall kapalı ama gene de allah ne kadar port verdiyse(wow ne istiosa) forwardladım ama sorun devam ediyor...daha önce burdan everquest2yi çatır çatır oynadım o yüzden hacettepedeki gibi oyun oynama sıkıntım olmadı daha önceden..şimdi benim neler yapmam gerekir yada bu updateleri başka yerden elde etme şansım var mı?gerekirse biyerden updateleri çekiim cdye öle yükliim böle olmucak gibi..
şimdiden cevap ve ilgileniriz için taşekkürler[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Bildigim kadarı ile update olayı tamamen sen o dosyayı cekerkenkı var olan dosya paylasımınla alakalı yanı sole dıyım yanılıor komple yanlış olabılır ama sole sanırım atıorum serverın ılk gunlerı cok ınsan cekıodu bundan dolayı cok ınsandan download edıp parcaları ve upload luyodun gun gectıkce dogal olarak ceken ınsanlar azaldı upload da azaldı çekmen de zorlaştı dolayası ile sanırım sistem böle işlior ya dorudur ya yanlıştır bılemıcem emın deılım kabaca böle bi sistem ama buna eminim[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

valla upload az da olsa benim downloadum sağlam bilmiyorum sitesinden indirilmio mu aletler yada başka bi şekilde??[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

sağolasın fedaykin tüm update olayı bu dosya heralde di mi?bunu yüklesek olay bitio?[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

hemen hemen bitiyor, ondan sonra çok az bir şey daha patchliyecek ama onu zaten doğrudan oyunun kendisi login ekranından sonra yapıyor ve dialupla bile 2 dakika sürmüyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

valla odtüde gene elektrik kesilip geldi baalantı bi türlü kendine gelemedi 200kbyi falan unuttum 2kbye hasretim şuan bekleyip denicez artık sağol buarada..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

valla baba bağlantı dün gece iiydi 200-300 gidiodu bu gece 12den sora bakıcam artık hızlıysa başlarım biraz oynamaya..bu ulaknetin dönüş tarihi nekine?[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...