LethE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 sözlerinin birasını yazıcam inşallah bulunabilir.. "sonsuz bir düş bu içinde kaybolan yollar olduğu son bir söz söylerken sesin yok olur mu tüm şehir aslında sen olmuş sonsuzluğa ağlarken eski bir sen yarattım içimde korkulardanarınmış ve ben arkanda günahlarımda bekler .vsvs.. geceysen eğer. savaştığın ellerimle anladığım ki yorgun her hece unutulan ..vs...... vazgeçtin benden soluk bir nefretle anlamsızlığın acıtır kendini yarım kalan bir rüya bu ve ben aslında yalnızım gözlerin ardında kaçıp giden bir yalan bu ve ben aslında yorgunum sözlerin ardında.." bulabilirseniz çok mutlu olucam. saolun arkadaşlar.[signature][hline]Fire is the universal language
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Comma - Sen hatta aha lyricz'e link [Bu mesaj HellHound tarafından 28 Şubat 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir]
LethE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 saol valla. oh be. sonsuz diyip durdular deliridm bende öyle şarkı yok diye :D[signature][hline]Fire is the universal language
Öne çıkan mesajlar