Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Receive The Evil Hakkında Schmier'in yorumu..


Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

Electrocute isimli istanbul'lu thrash grubu geçen aylarda "Receive The Evil" ismiyle bi demo çıkardılar ki aralarında bende bulunuyorum:)
Ve bu demo hakkında Destruction'dan Schmier Şöyle dedi:

Allright - another young talented band? Definitely ! Vocals are interesting and different - cool! Not just average cookie monster growls! Hargh...

Tendentious older Metallica with uinque vocals. Great to see the underground kicks more ass every fuckin´ day...
YES!
Kaynak:http://www.destruction.de/phpBB2/viewtopic.php?t=3594

Buarada dinlemek isteyenler www.Electrocuteband.com adresinden yada beşiktaş Pena müzik evinden edinebilirler..
20 şubat günü Caravan Rock Barda bi konser düzenleniyor..
Çıkacak Gruplar şöle
1.Sınıf 64
2.Crossfire
3.Electrocute
4.False in Truth
grup hakkındaki iyi/kötü yorumlarınızı Electrocute forumlarında bizle paylaşırsanız seviniriz çünkü bunlar bizim yanlışlarımızı görme ve düzeltme bakımından gerçekten önemli..[signature][hline]Erchamion Demiş ki : Natural_Jedi Sepultura Death Metal'dir trash deil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sınıf 64 iyi gruptur, ankarada thrash of the titans'ta izledim, elemanlarla da konuştum benim düzenlediğim konsere gelsinler diye..
(gelişmeleri bekleyin ankaradakiler, 3-4 grup daha var gelmeyi kabul eden eheh)[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki:
yok ben karsiyim cyborg sexdi askti
cyborg ne lan cyber
H.B.E
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Eyvallah beyler:D başka yorumlarınızı da bekliyoruz daha oncede sölediğim gibi bunlar bizimm için çok önemli!![signature][hline]Erchamion Demiş ki : Natural_Jedi Sepultura Death Metal'dir trash deil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vay be bateristinizin adı Aytek'di di mi sizin? Aytek benim okuldan çok samimi arkadaşımdır bak şimdi demo çıkardı ya bakmaz yüzümüze :) Neyse arkadaşlar temel konuya dönecek olursak:

Demo başarılı, dinlemesi keyifli bir yapım olmuş. Özellikle bateriye hayran kaldık :-P[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Len en son demo kapağını kime çizdircez ne çizdircez diye tartışıyodunuz kapağı kim çizdi? Ha ayrıca hayırsız herif arasana lan arada sırada, ama diyorum işte demo çıkardın ya bakmazssın şimdi yüzümüze :)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

koçum sarpım olum bilirsin züürtümdür kotürüom hiç oluo ki bide sen ankaradaydın fln öle duydum yane..[signature][hline]Erchamion Demiş ki : Natural_Jedi Sepultura Death Metal'dir trash deil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben öyle Ankara'ya giderim gelirim yani tamam sık şehir değiştiriyorumda insan arar yinede. Neyse ya görüşürüz abi dert etmemek lazım böyle şeyleri. Caravan'da ki konsere gelirim belki. Sizi bir türlü canlı izleyemedim görürüz bakalım Aytek kardeşimiz sahnede nasıl diye.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eyvallah lex..
Dediğim gibi konsere tüm pati davetli ama bi problem var yaş sınırı:D
Neyse yorumları bekliorum..[signature][hline]Erchamion Demiş ki : Natural_Jedi Sepultura Death Metal'dir trash deil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet işte. Ben defalarca dinledikten sonra müptelası oldum. Ama çoğu kişi kayıdı beğenmeyip eminim 1. , 2. dakikada kapatıyordur. bende öyle yaptım çünkü ilk seferde
Şöyle düzgün kanal kayıt vb. bişey yapılsa mükemmel olur. ay risivv iyvıll diye bağırmaya devam ehe :)[signature][hline]ÆææÆ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eheheh eyvallah beyler.. bu yazın ilk dönemlerinde ilk albümümüz piyasada olacak buarada kayıt ankara Raven stüdyosunda olcak büyük ihtimalle.. yani sağlam bi sound ve sağlam bi albüm olacak haa buarada konserin yeri değişti..
Caravan'da değil Durock'ta(eski alman bira evinde.)

[signature][hline]Erchamion Demiş ki : Natural_Jedi Sepultura Death Metal'dir trash deil.

[Bu mesaj SpiritCrusher tarafından 06 Şubat 2005 14:02 tarihinde değiştirilmiştir]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

puehuhahuaha ok erdem:D
Busefer düşürmicem çok sağlam olcak baştan kontrol etcem hepsini:D[signature][hline]Erchamion Demiş ki : Natural_Jedi Sepultura Death Metal'dir trash deil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

demonuzu daha önce dinlemiş ve gerçekten çok sevmiştim..
ilerleyen günlerde webzineimiz için sizlerle de röportaj yapmayı isteri(z)m..

Umarım her şey sizin adınıza daha iyi olur..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
  • Yeni Oluştur...