Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Electrocute isimli istanbul'lu thrash grubu geçen aylarda "Receive The Evil" ismiyle bi demo çıkardılar ki aralarında bende bulunuyorum:) Ve bu demo hakkında Destruction'dan Schmier Şöyle dedi: Allright - another young talented band? Definitely ! Vocals are interesting and different - cool! Not just average cookie monster growls! Hargh... Tendentious older Metallica with uinque vocals. Great to see the underground kicks more ass every fuckin´ day... YES! Kaynak:http://www.destruction.de/phpBB2/viewtopic.php?t=3594 Buarada dinlemek isteyenler www.Electrocuteband.com adresinden yada beşiktaş Pena müzik evinden edinebilirler.. 20 şubat günü Caravan Rock Barda bi konser düzenleniyor.. Çıkacak Gruplar şöle 1.Sınıf 64 2.Crossfire 3.Electrocute 4.False in Truth grup hakkındaki iyi/kötü yorumlarınızı Electrocute forumlarında bizle paylaşırsanız seviniriz çünkü bunlar bizim yanlışlarımızı görme ve düzeltme bakımından gerçekten önemli..[signature][hline]Erchamion Demiş ki : Natural_Jedi Sepultura Death Metal'dir trash deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 gerçekten vokaliniz iddialı yanlız. gitarlardan çıkan o deli harmoniklerde hoş bi hava katıyo şarkıya viyuuvvv diye yırtıyo direk süper. kayıt azcık iyi olabilirdi bateri falan hepsi yi.[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Saol predator kardeş bölew düşünmene sevindim:D[signature][hline]Erchamion Demiş ki : Natural_Jedi Sepultura Death Metal'dir trash deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 sınıf 64 iyi gruptur, ankarada thrash of the titans'ta izledim, elemanlarla da konuştum benim düzenlediğim konsere gelsinler diye.. (gelişmeleri bekleyin ankaradakiler, 3-4 grup daha var gelmeyi kabul eden eheh)[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 demonuz ve konseriniz hayırlı olsun diyim ben :D gelirdim konsere de o kapıdaki genç almaz bizi. crossfire ile fasit de ii gruptur dinlemek lazım bi şekil sızıp içeri[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 schimer bişey söylüyosa bi bildiği vardır :D rtnde bira ikram etmiştide imza alırken beynim mavi ekrana girmişti :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 guzel temiz calınmış. Solo daha iyi olabilir.[signature][hline]!!!Usual Suspects!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Eyvallah beyler:D başka yorumlarınızı da bekliyoruz daha oncede sölediğim gibi bunlar bizimm için çok önemli!![signature][hline]Erchamion Demiş ki : Natural_Jedi Sepultura Death Metal'dir trash deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Vay be bateristinizin adı Aytek'di di mi sizin? Aytek benim okuldan çok samimi arkadaşımdır bak şimdi demo çıkardı ya bakmaz yüzümüze :) Neyse arkadaşlar temel konuya dönecek olursak: Demo başarılı, dinlemesi keyifli bir yapım olmuş. Özellikle bateriye hayran kaldık :-P[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Eyvallah koçum buarada ben aytek:D[signature][hline]Erchamion Demiş ki : Natural_Jedi Sepultura Death Metal'dir trash deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Len en son demo kapağını kime çizdircez ne çizdircez diye tartışıyodunuz kapağı kim çizdi? Ha ayrıca hayırsız herif arasana lan arada sırada, ama diyorum işte demo çıkardın ya bakmazssın şimdi yüzümüze :)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 koçum sarpım olum bilirsin züürtümdür kotürüom hiç oluo ki bide sen ankaradaydın fln öle duydum yane..[signature][hline]Erchamion Demiş ki : Natural_Jedi Sepultura Death Metal'dir trash deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ya ben öyle Ankara'ya giderim gelirim yani tamam sık şehir değiştiriyorumda insan arar yinede. Neyse ya görüşürüz abi dert etmemek lazım böyle şeyleri. Caravan'da ki konsere gelirim belki. Sizi bir türlü canlı izleyemedim görürüz bakalım Aytek kardeşimiz sahnede nasıl diye.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ok kardeşim bekliyorum tüm pati gelsin!![signature][hline]Erchamion Demiş ki : Natural_Jedi Sepultura Death Metal'dir trash deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Eyvallah lex.. Dediğim gibi konsere tüm pati davetli ama bi problem var yaş sınırı:D Neyse yorumları bekliorum..[signature][hline]Erchamion Demiş ki : Natural_Jedi Sepultura Death Metal'dir trash deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 dedim ben schimer diyosa bi bildii vardır :-p caravana gelirim de 20 kasımda yaparsanız konseri :D yoksa zor kapıdan girmek :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Receive the evil ın riff ağzıma sakız oldu ehueh ağzımla gitarı verip ritm falan tutar oldum ehe. "ay risivv iyvıll" diye bağırırken buluyom kendimi ehehe Cidden şöle adam gibi kayıt yapsanız baya iş yapar.[signature][hline]ÆææÆ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Parçaları çekip dinledim, böyle bi gruba daha kaliteli kayıt yakışır diye düşünüyorum. Herşey mono olarak geliyor kulağa çok rahatsız ediyor.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Evet işte. Ben defalarca dinledikten sonra müptelası oldum. Ama çoğu kişi kayıdı beğenmeyip eminim 1. , 2. dakikada kapatıyordur. bende öyle yaptım çünkü ilk seferde Şöyle düzgün kanal kayıt vb. bişey yapılsa mükemmel olur. ay risivv iyvıll diye bağırmaya devam ehe :)[signature][hline]ÆææÆ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Eheheh eyvallah beyler.. bu yazın ilk dönemlerinde ilk albümümüz piyasada olacak buarada kayıt ankara Raven stüdyosunda olcak büyük ihtimalle.. yani sağlam bi sound ve sağlam bi albüm olacak haa buarada konserin yeri değişti.. Caravan'da değil Durock'ta(eski alman bira evinde.)[signature][hline]Erchamion Demiş ki : Natural_Jedi Sepultura Death Metal'dir trash deil.[Bu mesaj SpiritCrusher tarafından 06 Şubat 2005 14:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 pşt, konserde mikrofonu düşüreyim deme ;) *! derse geri gömülür*[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 puehuhahuaha ok erdem:D Busefer düşürmicem çok sağlam olcak baştan kontrol etcem hepsini:D[signature][hline]Erchamion Demiş ki : Natural_Jedi Sepultura Death Metal'dir trash deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 demonuzu daha önce dinlemiş ve gerçekten çok sevmiştim.. ilerleyen günlerde webzineimiz için sizlerle de röportaj yapmayı isteri(z)m.. Umarım her şey sizin adınıza daha iyi olur..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 saol Cthulhu. röportaj isi olur tabi..[signature][hline]Erchamion Demiş ki : Natural_Jedi Sepultura Death Metal'dir trash deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 electric defenders hos olmus bayagi. kayit sartlari da daha iyi olsa, vokale derinlik verilebilse, gitar solonun daha on plana alinmasi saglanabilse daha da iyi olacak gibi. :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar