Lostbr Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 selam arkadaslar ben test icin ressrection scrolları high mageye satıyorum fakat ilk sattıgım 55 scrol 9955 alrın ediyor bunları alıyor fakat ikinci defa satmayı denedıgımde "I cannot afford any more at the moment " diyor ve satısı yapamıyorum bu sorunu nasıl giderebilirim acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 kısa bir süre sonra zaten tekrar alır vendor.[signature][hline]Kurtlar Vadisin'de iz sürmek hem kahramanlık hemde ölümüne yalnızlıktır!. Member of AAL'05 www.andoria.gen.tr [Bu mesaj Neronn tarafından 27 Şubat 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostbr Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 fakat diger serverlarda hemen ard arda satıyorlar onu nasıl yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thengel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Ya o sorun cok komik yaf vendorun parası bitiyo. vendorun item satma ayarından yapılıyodu galiba bi incele onu[signature][hline]Sokoko Rulaz Just Fun DeCoder Ne Demiş!!! Benim Playerim işini iyibilir ( Abusede yapar Hack de :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 sphere/scripts altında spherevend.scp bul oradan buy= ve sell= ayarlarını yapman gereklı diye hatırlıyorum yanılmıs ta olabilirim[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar