Zagg Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Arkada$lar eve geç saatlerde gittiğimde yolumun üzerinde olan bir çeyiz dükkanın önünden geçiyorum, dükkanın önünde bir masa var üzerinede nevresim malzemeleri flm var ve üzerinde bir kedi duruuyor maket gibi.Ne zaman geçsem duruş aynı maket dememek elde değil, taki dün geçerken esnediğini görünceye kadar böyle düşünüyordum, şok oldum durdum 10 dk filan kediye baktım sanki beni görmezlikten geliyordu arada bi kafasını çevirip ne bakıyorsun dermi$ gibi bir ifade ile tekrar önüne dönüyordu bende trene bakarmış gibi bakıyordum.Bugün sabah gelirken baktım yine, yerinde yoktu vitrine bakarmış gibi dükkanın önünde duruyorum " ne yapacaksam çeyiz eşyasını " :) bi baktım sahibinin masasının üstünde duruuyordu, allahım bu hayvan dükkanımı koruuyor ne yapııyor baya bi garip oldum..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeyna_Inferno Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bi ara bi fotosunu ceksene... :D[signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bence aptalın teki...bütün gün öle bekleyen kediye uyuz olurum dayanamam iteklerim ben onu...walla ben olsam dükkan sahibine bunu sat köpek al derim...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bence reklam yapiyor:D[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Kapalı çarşının o taraflardamı oturuyorsun[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 loooll.. 9canlidir ya onlar.. bu kedide 8 kere bi yerden düsmüstür heralde =)[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeyna_Inferno Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: vaniLLe, 19 Şubat 2005 23:50 tarihinde demiş ki: loooll.. 9canlidir ya onlar.. bu kedide 8 kere bi yerden düsmüstür heralde =) Ehuheuhe belkide... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 harbi bi fotosunu çeksene merak ettim kediyi :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Tmm çekicem..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Bu bahçelerde kaç çiçek sulandı, kaç çiçek sarardı !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 çevrede ona bakan veya besleyen olabilir. ayrıca birşeyi koruyorda olabilir. hayvanlar akıllıdır efenim :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:161/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bi tanıdık kuşunun neler yaptığını anlattı bugün şok oldum kuş diyip geçmemek lazımmış.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 varya ayni tipte bi kedi. yaklasik 56 kiloluk bi tekir dusunun. bizim dersanenin orda bi bilgisayarcida hareketsiz duruyor. sonudna bi gun bilgisayarciyi acik buldum iceri girdim. kedi ile oynamaya basladim. adama ayip olmasin diyede oyun aldim bi kac tane. kediyi yerinden kaldiriorum kaldirmaya calisiorum kalkmio hayvan/. kalkincada 1 adim atiyo nefes nefese kaiyor. nefes sesleri duuluor hayvanin :)[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 56 kilo..öhh.[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 56 kilo olunca hareketsiz durması doğal tabi :)[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: uncla, 21 Şubat 2005 00:14 tarihinde demiş ki: bi tanıdık kuşunun neler yaptığını anlattı bugün şok oldum kuş diyip geçmemek lazımmış. evet kuşlar çok yeteneklidir bende de vardı bi tane ama tahtalı köyü boyladı eeeee zamanı gelmişti 9 yıl yaşadı ve bence çok akıllıydı..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: 555, 23 Şubat 2005 23:30 tarihinde demiş ki: 56 kilo..öhh. ozur dilerim 56 degil 5 6[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 56 kilo aşırı abartı köpekler bile yok o kadar :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:167/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Bu kediler çok gizemli mahluklar:) Rahmetli hacı dedem "Ya bu bizim apartmanın önnüde bi siyah kedi var bana dil çıkartıyor" derdi...[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Hacı amcada o na çıkarsaydı :-)[signature][hline]~®âi ~ Tık Tık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Kediler gerçekten çok acaip hayvanlar özelliklede siyamlar insan davranışlarına çok yakın davranışlar sergiliyorlar bazen benim evde 2 tane siyamım var bazen mutfaktan çıkması için bağırdıgımda çok kısık bir sesler sanki küfür edermiş yada özür dilerim dermiş gibi yavaş adımlarla her 2 saniyede bir arkasına bakarak çıkıyor :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 100 kiloluk kedi vardı 56 kilo abartı değil hatta bi ara televizyonlar haber bulamadığı için kediyi manşet yapmışlardı olmaz olmaz demeyin olmaz olmaz =)[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bence akilli deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 5-6 kilo kediler için ideal kilodur zaten? bizim dişi kedi 4.5 kilo valla feci hızlı koşuyor.. 8 yaşına geldi bi yere saklanıp birden ayağıma atlamaktan sıkılmadı salak kedi ya..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar