Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burda kimse varmi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
memnuniyetle :) bilgisayarim gelsin, mega pulse'larimi alim.. bak o zaman gorun dumuru[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Mesaj tarihi:
said:
Sovereign, 25 Şubat 2005 02:53 tarihinde demiş ki:
ancak adam seni loklamaktan vazgectiyse cloak olabilirsin. Du$man olsaydi sicmi$tin :D

heh.. bi kere sicma sansim yok bu bir :) ikincisi adam benden uzakti tahmini target mesagfesinin yarisinda filandim ee bende remote dumper mi ne onlari deniodum :p adam 3x dumper yiyince dogal olarak kör gibi bişi olyo :P bende untarget yapip ayni anda cloak a basabiliom yane.. :P[signature][hline]
"All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner

Deviant
Mesaj tarihi:
said:
Sovereign, 25 Şubat 2005 08:07 tarihinde demiş ki:
memnuniyetle :) bilgisayarim gelsin, mega pulse'larimi alim.. bak o zaman gorun dumuru

bilgisayarin gelsin megalarini tak adamda thermal /em resistiyle senle taşak gecsin..
ha diosan ben kendi ürettigim lensleri kullaniom kinetic dmg atiom onlarlaa.. bişi diemicem..[signature][hline]

Deviant
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 25 Şubat 2005 03:24 tarihinde demiş ki:
said:
Creel, 22 Şubat 2005 17:58 tarihinde demiş ki:
yazzzik yazzik bi iki jump yaptin die oyundan biktin hee .p öle bisiler diodun galba yada ben baskasiyla karistiriom :p

yok doğru hatırlıyorsun.. :-p bi iki dediğin jump'lar birikip birikip saatlere, günlere dönüşüyor, pişman değilim bıraktığıma doğrusu sırf bu yüzden.. :-)

noobi sam :P valla oyadigim ilk 3 ay bende süründügümü cok biliyrim sonra oynadigim ikinci devre olan 4 ayda bu jump hedesinde bir kez olsun sorun yaşamadim nerdeyse her yerin (gitmek isteyeceim) instalarini alioduk/yapioduk.. saatler süren jumplar 15dk filan sürer hale gelmişti
gerçi ben "gülün dikeni" olarak gördügüm icin pek umursamiodumda..[signature][hline]

Deviant
Mesaj tarihi:
cem arkadasa clipped wing ve çetesinin takıldıgı mekanları ver gidip denesin tabe yolda ass lere yem olmazsa ahahaha[signature][hline]This is the captain speakin all personel code red i repeat code red
Mesaj tarihi:
hehe aslinda oda dogru keko assdakiler kör malum adamlar kucana düsmeyen gemiyi sallamio resmen yaa tembellik ötesi varliklar :) o acidanda sansli bakarsin uzaa düserde yirtar..[signature][hline]

Deviant
Mesaj tarihi:
80 tane scorpionu aynı ekranda görmüstüm bi kez aslinda 80 sc 10-15 rav 3-5 apoc 1 mega 1 de arma , arma bendim :) süfer bi görüntü yaa tabi hepsi birden ateş edince hech hoş olmuo :)[signature][hline]

Deviant
Mesaj tarihi:
haa bide kestrellerle akalım 0,0 alemlerine diyen bir arkadas vardı burada bi yerde =) gidip intercep tarafından pataklanmıstık beraber =)[signature][hline]This is the captain speakin all personel code red i repeat code red
Mesaj tarihi:
hehe o deildeee sizin bblerin 0.4teki turretler karsisinda snde patlayişiniz cok iyiydi .p hehe hemde bi frigate (minmatar dı ama unuttum adını simdi rifter deil :P) icin :)
hep bu under kekinin sucu hehe[signature][hline]

Deviant

[Bu mesaj Creel tarafından 26 Şubat 2005 11:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Amma dalga geçmişsiniz ya.. Öyle olsun..

Bu arada Cem.. bilgin olsun.. o herkesle kapıştım teketek yendim dedim ya.. hiçbiri Em ve thermal hardenerdan başka birşey kullanmıyordu. O yenildiğim raven'a ise 21km'de olduğum için gittim.. o kadar.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Mesaj tarihi:
adamlar kekmiş o zaman ne diim :P gel seni biz bi aramiza alalim :P okşayalim şöleee zevklen ben bi baglantiyi ayarliyim dierleride döncek sanirim
pvp de oldugumuza göre hersey serbest dimi :) karşindakinin fittinginide bilmio olman lazim :) tabii malum pvp bu süprislerden kacinman lasim :) ben ravenle gelcem sen neylen?? apoc?[signature][hline]

Deviant
Mesaj tarihi:
ahaha apoc diyince aklıma hep back avi gelio nedense throxa la apocu dagııtırıodu arkadaslar ahaha[signature][hline]This is the captain speakin all personel code red i repeat code red
Mesaj tarihi:
ahaha bi de pgvp yapacaklarmıs =) benim gibi yapınb sizde 9 gemiden bos fitingle 4 gate kacın ınstasız gorım sızı ahaha clipped wing and his gangs r uber noobzz =)[signature][hline]This is the captain speakin all personel code red i repeat code red
Mesaj tarihi:
hehe ben instayla 6 gate kactim onlardan 3 ceptor 2 mega 1 raven nasil geliolardi pesimden lol bi ara yavasşay,p ceptorlere dalsammi die düsündümdde megalar direk yetistiydi.. ama aktif olarak oynayabilrisim anti ceptor fiti yapicam ceptorlerini katletcem bu denyolarin gate camplarda..[signature][hline]

Deviant
Mesaj tarihi:
en guzeli bizim bb zamanlarımızdı bence 2 bb + raven + arma o zamanlar guzeldı bence

hele arbalest lootu alıp hepımızı dagıttıkları gunu unutamıom ahahaha hatta bırı demıstıkı sımdı senı patlatırlar ver arbayı bana =) ben 2 gate ılerıde patlamıstım sona nedense =)[signature][hline]This is the captain speakin all personel code red i repeat code red
Mesaj tarihi:
sen kekoluguna patladindii adam gibi gitsen .p
ama yok o günler sayilmaz hehe safe point bile almioduk noobish dik yane :p[signature][hline]

Deviant
Mesaj tarihi:
heh.. geçen gün Foxx'la allaan şinrasını patlattık diye bütün corp geldi sisteme.. ballı orospu foxx'un cloaku vardı.. ben yaklaşık 23dk üçbuçuk attım sistemde.. Tam da instaların bozuk olduğu sistem + 2 ay ve 2 gezegen var... nereye gitsem ona kadar sayıyorum hemen biri buluo sonra arkasından 3 arma 2 mega 1 tempest geliyo.. ilk geldiklerinde dalga geçiyodum.. forum falan okuodum.. hakan (foxx) teamspeakten bağırmasa gitmişti benim gemi LOL.. bi baktım 5 gemi saldırıo bana.. allahtan güzel tankım vardı.. bi de sonsuz çalıştırabiliyordum.. ne kadar armor damage alsam warpın ortasındayken tekrar fullüyordum eheh
bi de salakların ceptorları yoktu.. sonunda moon moon kaçmaktansa bi gate'e varpladım.. 15km.. git git git git.. kalp krizi geçirecektim.. son anda geldim ve kaçtım.. direk insta ordan eheh
adamlar nasıl sinirlenmişti ama.. YOU'RE GOING TO DIE!! YOU KILLED MY BROTHER!!

orda varya EN AZ 300 milyon falan zarar verdirmiş olmamız lazım herife.. yoksa böyle kan davasına dönüştürmezlerdi :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

• Yeni Oluştur...