Tarist Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 oba,eheh yavas tavlasinlar da =][signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 valla gerçekten kendimi bildim bileli cnk i tanıyorum erdem le de tanışıklığım var ha inanmayabilirsiniz çünkü size kanıtlayamam ama ben gayet içten onun benim eniştem halamın kocası )olduğunu söyleyebilirim 1 buçuk yaşında bir oğlu var çok şirin bir yaratık artık ister inanın ister inanmayın[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 abi çok saçma yane bence cenk in kazanması lazım kurallara aykırı bişi yapmadı sonuçta yönetmen de dedi böle böle yapabilirsin die...ve de yarışma bitmişti orda erdem hep ağlıyıp kazanıo abi.hadi geçen hafta harbici cenk haksızdı erdemin kazanması lazımdı ama bunda cenk haklı tamamen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ehe cok guzeldı :) bencede cenk ın yenmesı gerekırdı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Duygu zicti batirdi insanda biraz rol yetenegi olur cok belli etti[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bence butun olaylarin biraz daha gercekci olmasi lazim sik sik belli oluyor anlasarak yaptiklari. tabiki anlasarak yapacaklarda belli olmasin en azindan:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 kız çok aptal idi[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 güzeldi ya,izlerim bundan sonra bende.sünnetci kılıgıyla dolanması ayrı guzeldi :=)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 "pardon benimle çıkar mıydınızzzzzzzz? " cok güzeldi:)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 hehe evet sunnet kıyafeti fln :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Coh:Amidala Fire Devices Blaster LvL 40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Dismiss formatı güzel değildi bence. Cenk Bey ile konuştuğumda programın birkaç hafta içinde istediğimiz kıvama geleceğini söylemişti. Birkaç hafta dişimizi sıkmamızı söyledi hadi bakalım ...[signature][hline]16 Şubat =======> babam : "Şu kuşları örteyim bi.Ama erken galiba sat kaç ?" Ben : 18:32 babam : Aaa erkenmiş daha ben 10 zannediyordum zaten kuşlar da şaşırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar