Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cenk mi? Erdem mi?

b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

Ya bunlar haberlerden sonra çıkıyolar galiba,bikaç kez rastladım da pek bişey anlamadım. Boş boş konuşuyorlar komik dğeil bişey değil. Geyik muhabbeti diyecem o da değil çünkü geyik muhabbetinin de kimi zaman komik yanları olur. Saçmalamaktan başka ne özellikleri var acaba yoksa benim bilmediğim birşey mi var?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

abi biri demşti adamlar msn loglarımızın tv deki hali işte....

bence süfer abi adamlar yardırıo beni eskiden beri izliom neyse insanlar uykusuz kalınca hafif sipastikleşir ya bence işte bunnara da o olcak ve o zmn çok gülcez :D[signature][hline]It's pointless to resist my son...-Darth Vader
Sosyal ağlarda paylaş

şu an show da war
bu adamlar iki kanka ve eskilerden beri geyik programları yapıolar öle oturup geyik geyik muhabbet ediolar ama tam ööle stand up deil ark demiş yukarda gülcem die izlenmemeli yani
neyse yeni programa başladılar show da iddaa ya giriolar işte misal geçen hafta kim daha çok para kazancak idi şimdi kim daha fazla uyanık kalcak...[signature][hline]It's pointless to resist my son...-Darth Vader
Sosyal ağlarda paylaş

süper abi süpper harbici yarılıom tam beklediim gibi oldu :D

cenkin yöntemler çok başarılı ama erdem kazancak herhal.off keşke cenk kazansa bence geçen sefer haksız yere kaybetti :(

may the force be with you[signature][hline]It's pointless to resist my son...-Darth Vader

[Bu mesaj Bivrip tarafından 12 Şubat 2005 00:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...