b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 öbür topici yannış açmıştım zati :P şimdi dorusu beyler bu haftaki konumuz uykusuzluk...[signature][hline]It's pointless to resist my son...-Darth Vader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 reklamini gordum bu programin ama anlayamadim olay ne... 2 tip birseyler icin yarisiyor, halkda iddiada mi bulunuyor hangisi kazanir diye?[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ya bunlar haberlerden sonra çıkıyolar galiba,bikaç kez rastladım da pek bişey anlamadım. Boş boş konuşuyorlar komik dğeil bişey değil. Geyik muhabbeti diyecem o da değil çünkü geyik muhabbetinin de kimi zaman komik yanları olur. Saçmalamaktan başka ne özellikleri var acaba yoksa benim bilmediğim birşey mi var?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 cenk we erdem efsanedir bea yapma[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Cenk ve erdem beyleri ''çok komikler'' veya ''süper geyik yapiyolar'' diye izlersen gülmezsin.Gülen gülüyo iste.[signature][hline]Nothing but the music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Embesil birşey. Geçen gün taksimde travesti gibi geziyorlardı.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 tam anlamıyla geikler :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:152/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bişi düşünmeden izleyin işte[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 aman neyse kavga çıkacak editledim [Bu mesaj Sensible tarafından 12 Şubat 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 abi biri demşti adamlar msn loglarımızın tv deki hali işte.... bence süfer abi adamlar yardırıo beni eskiden beri izliom neyse insanlar uykusuz kalınca hafif sipastikleşir ya bence işte bunnara da o olcak ve o zmn çok gülcez :D[signature][hline]It's pointless to resist my son...-Darth Vader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 kavgaklar süfer işte spastikleşiolar :D[signature][hline]It's pointless to resist my son...-Darth Vader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hangi kanalda çıkarlar nedir bunlar tam olarak ?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 şu an show da war bu adamlar iki kanka ve eskilerden beri geyik programları yapıolar öle oturup geyik geyik muhabbet ediolar ama tam ööle stand up deil ark demiş yukarda gülcem die izlenmemeli yani neyse yeni programa başladılar show da iddaa ya giriolar işte misal geçen hafta kim daha çok para kazancak idi şimdi kim daha fazla uyanık kalcak...[signature][hline]It's pointless to resist my son...-Darth Vader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bu cenK Tam ... ya ehehe:-)[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 süper abi süpper harbici yarılıom tam beklediim gibi oldu :D cenkin yöntemler çok başarılı ama erdem kazancak herhal.off keşke cenk kazansa bence geçen sefer haksız yere kaybetti :( may the force be with you[signature][hline]It's pointless to resist my son...-Darth Vader [Bu mesaj Bivrip tarafından 12 Şubat 2005 00:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Geçen Ceza daha Beterdi bu okadar deil yani=)[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 kimse izlemio mu abi ya güzel bi ceza idi bence cenkin seçtiği baya eğlendim ben şahsen tv başında :D erdem çok feci oldu ya cenk uyandırınca[signature][hline]It's pointless to resist my son...-Darth Vader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 abi git rahatsiz herifler 81 saat uyunmaz mi ya eheh uyumuslardir bence arada =][signature][hline]Nothing but the music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yarım saat fln bakabildim güzeldi genelde ama şahane değil..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 gercekten cok zor bi iddaydi..erdem cok sinirliydi sonlara dogru..adam ciddiye aldi kaybetmiyecem falan diye ama cenk isin gırgırındaydı yine cok guldurdu tebrik ederim kendisini :) ceza biraz hafif kacti gecen hafta ki cezaya gore.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 çok a zizledim ama çok uyduruk bi program olmuş.hiç sarmadı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 geçen hafta noldu? kim kazandı kim ne ceza aldı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Erdem kazandı Cenk'i kadın elbiseleriyle İstiklal Caddesi'nde yürüttü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 cenk ve erdemin şarkıları süper ya hehe. tribünü tribünü tribünü bastım adamları aldım tribünü bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 pisicik pisicik sen mayyaksin hatta biraz da ruh hastasisin gibi guzel sarkilari da vardir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar