Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 AHAHAHAHAHA[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 alla alla bunda gülüncek ne var? anlayamadım...[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Cd key i olan cd kopyalanamazmi ?????????[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 hayır kopyalarsın ama arkadaş orada, şirketin insanları orjinal oyun almaya şartlı kıldığını göstermeye çalışmış. eğer zaten kopyamayı engelleyemiyosan, bu tip yollarda onun yerine geçer.. dimi?[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 evet ama isnanalr crack ve seriallari buldu bunu önünü alamazlar imkansiz 3.dünya ve 2.dünay üülkeleri oldugu sürece ı ıh bu bi pazar onalr yapiyo crackleride onlar yapiyo eminim satanalrda onlardir ve ne para kırıyolar yuh yaw[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: SoulCube, 23 Şubat 2005 17:49 tarihinde demiş ki: mesela wowun yaptıgı cok ıyı ama o da sadece online da işe yarar o wow a yapılan olay çok uzun zamandır var[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Steam biraz sinir bozsa da, su anki en iyi sistem onda bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bence Key ini alıp netten download olayı en iyisi korsana iyi bir çözüm bu olay türkiye göz önüne alınmadan yapılabilir cünkü burda bütün pc kullanıcılarında net olma olasılığı cok fazla ..![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Abi ben şeyi merak ediyorum. mesela gidip orjinal visual basic 6.0 aldın diyelim. fiyatı da 5000 $ ( örnek) bu cd bozuldu? sonra napıcaksın. 5000 $ patlarmı?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Heracless, 23 Şubat 2005 20:20 tarihinde demiş ki: ...LCWAKIKI marka giysini giy ceketini geçir... lcwaikiki yerli bir firmadır.. :horace:[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 @333: patlamaz. önemli olan lisanstır. bende de fotoşok lisansı var ama crack photoshop kullanıyorum genelde.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Heracless, 27 Şubat 2005 19:16 tarihinde demiş ki: said: Toledor, 25 Şubat 2005 14:47 tarihinde demiş ki: said: Heracless, 24 Şubat 2005 01:52 tarihinde demiş ki: iki kelimeyi hakaretsiz bir araya getiremiyor musun? kendinde bana hakaret etme hakkını nerden buluyorsun? ancak bu laflarla kendini belli ediyorsun... Yok hangi bir saçma lafına cevap veriyim şaşırdım kaldım o nedenle sözlerimi üstüne alın diye bir tanesine bastım sadece.... Kopya sektörü yüzünden Türkiye üreten bir ülke değil tüketen bir ülke olmaya devam ediyor. Öncelikle bunu anlaman gerekir. Mafyanın kazandığı , VERGİSİZ , YASAL OLMAYAN , para türkiyede zaten kalmıyor ve kaçak cd satanlar MAFYA'nın en önde gidenleri... Tüm bunların dışında senin mantığından gidilip kopya program ve oyuna destek verildiği için bir çok türk programcı zahmet edip program yazmıyorlar. Bunların içerisine bende dahilim. Çok rahat yazabileceğim kafamda bulunan fikirlerle 1-2 sene içerisinde piyasaya sürebileceğim programlar varken , bir şirketde çalışmayı tercih ediyorum ? Neden ?? Benim 2 sene açlık çekerek yazıcağım programı senin mantığını taşıyan ve kendisini nedense vatansever zanneden kusura bakma hakaret olucak Egoist Düşüncesiz adamlar isteyen bunlara aptalda diyebilir gidip yazdığım programı bana 5 kuruş kazandırmadan 10 milyon verip satın alıcak... BUNUN ADINADA VATAN SEVERLİK DİYECEK... bu vatan severlikse böle vatan severliğe KAFAM GİRSİN !!! [Bu mesaj Szasstam tarafından 28 Şubat 2005 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 3.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Öne çıkan mesajlar